Liga Satelor: Roman și Feraru la FC Sânandrei, Popoviciu la Brazil. Iar Iosif Rotariu la Vestik Ferendia

”Liga Satelor” începe să prindă viteză și să magnetizeze nume inclusiv de jucători divizionari. Trei fotbaliști cunoscuţi pe dreptunghiul verde au debutat astăzi cu ocazia celei de-a doua etape a competiţiei, fostul internaţional de juniori Alin Roman, acum în liga secundă, la FC Caransebeş, implicându-se pe teren de dimensiuni reduse pentru FC Sânandrei, o echipă condusă chiar de fratele său, Adrian Roman.

 

Roman (foto) s-a prezentat astăzi direct de la meciul pe care CS FC Caransebeş l-a câştigat cu 4-1 acasă cu CSM Rm. Vâlcea, în play-out-ul seriei vestice a diviziei secunde, în care înscria golul de 3-0 al cărășenilor. Și încă un jucător cu nume sonor la aceeaşi echipă, pentru care tot azi a debutat în campionatul de la BiArena, Samuel Feraru, de la ASU Politehnica. În vreme ce la Brazil Sânandrei şi-a făcut apariţia fostul căpitan al lui ASU Politehnica, Tiberiu Popoviciu.

Însă şi alţi fotbalişti cunoscuţi fac parte din loturile echipelor înscrise la ”Liga Satelor”, în frunte cu legendarul Iosif Rotariu, care urmează să debuteze etapa viitoare la Vestik Ferendia.

Iar tot la FC Sânandrei, şi din aceeaşi generaţie de 1994 crescută de Cristi Petcu la ”Banatul, Daniel Birău, ex-ASU Politehnica şi Fortuna Poiana Câmpina, acum la FC Caransebeş.

Aşteptatul derby EHC Sânandrei – AS Carani nu s-a disputat, oaspeții aliniind doar cinci jucători la teren și declinând dreptul de a evolua chiar și în inferioritate numerică, în ideea de a se menaja pentru jocul AS Carani – Avântul Periam, din Campionatul Judeţean Timiș, meci cu implicaţii la promovare, programat în această după-amiază.

Dar iată rezultatele înregistrate astăzi, în etapa a 2-a:

Seria I

Maracana Biled – LPS Banatul Sânandrei 12-0

AS Carani – EHG Sânandrei 0-3 (neprezentare)

Athletic Covaci – Chelsea Sânandrei 16-4

Vestik Ferendia – Brazil Sânandrei 6-7

AS Bărăteaz a stat.

Maracana Biled și EHG Sânandrei au acumulat câte două victorii din tot atâtea apariții.

Seria a II-a

Atletico Utvin – Gloria Sânandrei 1-8

Mahle Sânandrei – FC Sânandrei 2-6

MMC Sânandrei – Chinejana Satchinez 7-2

Fortuna Covaci – Juventus Pișchia 5-2.

Gloria Sânandrei, Fortuna Covaci și MMC Sânandrei au câte 6 puncte din tot atâtea posibile.

 

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: