RomaniaActive anunță primul congres din țară al sectorului health&fitness

Sectorul de health & fitness din România are cea mai rapidă creștere din Europa, manifestând o recuperare puternică, preconizată a fi completă până la sfârșitul anului, și chiar mai bună decât în ​​2019, așa cum arată și sondajele în rândul operatorilor de top de pe piață. Iar pentru prima dată în țara noastră reprezentanții din domeniu se vor reuni la Health & Fitness Business Summit, organizat de RomaniaActive miercuri 23 noiembrie (ora 10) la București, la The Chateau.

Dezbaterile vor aborda subiecte precum „Viitorul fitnessului în România”, „Strategii de dezvoltare”, „Puterea parteneriatelor”, „Noile tendințe de digitalizare în health & fitness”, „Strategii pentru creșterea vânzărilor”, studii de caz și povești de succes din industrie.

RomaniaActive Health & Fitness Business Summit 2022 anunță o echipă impresionantă de vorbitori care include liderii celor mai importante rețele și cluburi de health & fitness din România, lanțuri de distribuție a alimentelor sănătoase, școli de formare și companii de consultanță.

„Noi, industria de health & fitness, avem acum nevoie de un nou impuls, de o abordare mai inovatoare pentru a facilita mai multă activitate fizică și pentru a fi recunoscuți drept industrie esențială. Esențial pentru sănătatea națiunii române și, de asemenea, pentru sănătatea economiei românești!

Cu primul Summit al industriei de sănătate și fitness, RomaniaActive face pași esențiali spre misiunea sa: crearea condițiilor în care afacerile de health & fitness să poată crește și promovarea intereselor tuturor organizațiilor care lucrează împreună pentru a face românii mai activi, mai des.

RomaniaActive va organiza o serie de evenimente și summit-uri pe parcursul anului 2023 pentru a continua să împărtășească cunoștințele, cele mai bune practici și pentru promovarea activității fizice, a sănătății și a fitness-ului.

Health & Fitness Business Summit este un eveniment unic care va face ca vocea unificată a industriei de health & fitness să fie mai puternică și mai puternică.

A fi activ este o condiție pentru a fi sănătos și o populație mai sănătoasă înseamnă o economie mai sănătoasă și un viitor mai bun pentru țară.

Suntem impresionați de numărul mare de reprezentanți din sectorul de health & fitness care și-au arătat interesul pentru evenimentul nostru. Arată încrederea noastră, ca industrie, că doar lucrând împreună pentru a găsi cele mai bune soluții, vom reuși să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Kent Orrgren, Președintele RomaniaActive.

RomaniaActive Health & Fitness Business este dedicat tuturor profesioniștilor care lucrează în industria de health & fitness. RomaniaActive îi invită să participe la sesiuni de discuții pe cele mai importante subiecte din sectorul de fitness, prezentări ale liderilor din industrie și oportunități de networking cu reprezentanți ai afacerilor de top din domeniu. Scopul este de a oferi o multitudine de strategii, perspective utile din industrie, know-how și sfaturi practice care îi vor ajuta pe participanți să-și îmbunătățească abordarea de afaceri de fitness.

Înscrierile la eveniment se pot face online pe: www.hfbr-summit.ro. Toți participanții înregistrați vor primi acces la materiale educaționale suplimentare, înregistrări ale evenimentelor și multe alte surprize.

Informații pentru a deveni membru RomaniaActive: www.romaniaactive.ro.

*

Despre RomaniaActive

RomaniaActive este o Organizatie Patronală autonomă, fără caracter politic, bazată pe principiul liberei asocieri, ca persoană juridică de drept privat, nonprofit, înființată în scopul apărării membrilor săi, potrivit prevederilor legale în vigoare, pactelor, tratatelor și convențiilor internaționale la care România a aderat, precum și propriului act constitutiv, independent de autoritățile publice, partidele politice și sindicatele.

Asociația Patronală este înființată și funcționează în baza Legii dialogului social nr. 62/2011.

Principiile care guvernează relația dintre membrii Patronatului și pe care se bazează interesele comune sunt următoarele: solidaritatea, transparența, democrația și promovarea interesului economic.

Acest articol a fost publicat în Haltere, Sport de masă și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = opt

 


Ultimele articole din categoria Haltere: