GALERIE FOTO. Cele 8 participante la ”Cupa Traian Lalescu 2014”. În semifinale, UPT – ”Medicină” și LPS Banatul – ”Agronomie”

Tradiția continuă, cea de-a șasea ediție a ”Cupei Traian Lalescu” la minifotbal, care și-a stabilit astăzi semifinalistele, la capătul a 12 jocuri disputate în ultimele 3 zile, având la start și pentru al treilea an la rând, ca o foarte bună și inspirată opțiune a organizatorilor, Universitatea Politehnica Timișoara, prin inițiatorul întrecerii, profesorul de Educație Fizică și Sport Ovidiu Olariu, formații ale unor licee din oraș. Iată galeria foto a participantelor și amănunte…

Așadar Departamentul de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Politehnica Timişoara a readus laolaltă și la ediția din acest an tot 8 echipe, dintre care 4 reprezentând centrul universitar, iar alte patru, unități de învățământ preuniversitar, precum Liceul ”Grigore Moisil”, Grupul Școlar Industrial ”Emanuil Ungureanu”, Liceul Tehnologic de Transporturi ”Auto” și LPS Banatul.

Din învățământul superior, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș”, Universitatea Politehnica Timișoara și o selecționată a Facultății de Construcție, pentru a rotunji la 8 numărul participantelor, în absența celor de la UVT, câștigători ai ediției inaugurale.

Meciurile au fost atractive iar liceenii au lăsat o bună impresie prin participarea lor, chiar dacă, exceptându-i pe juniorii de pe băncile unității de învățământ vocaționale LPS Banatul, n-au obținut biletele pentru semifinale.

De fapt, juniorii ”Banatului” vor reveni joi de la ora 15 pe dreptunghiurile verzi ale terenurilor de fotbal, cu ocazia etapei a XIV-a din Divizia D Timiș, liga a IV-a, pentru gruparea de la Gara Mare, CFR Timișoara, în numele căreia grupa lui Claudiu Arba evoluează în actualul sezon divizionar, ”Cupa Traian Lalescu 2014” reunind însă la start și alți jucători divizionari D, pentru grupări precum Auto, Voința Mașloc sau Progresul Gătaia. Cei de la ”Banatul” vor juca joi pe terenul I din Complexul Dan Păltinișanu, în deplasare la Ripensia Timișoara.

Semifinalele la minifotbal vor avea loc luni, 3 noiembrie, de la ora 12, Universitatea Politehnica – Universitatea de Medicină ”Victor Babeș”; de la ora 13, L.P.S. Banatul – Universitatea de Agronomie și Medicină Veterinară.

Finala mică respectiv cea mare se dispută marți 4.11., de la aceleași ore, 12 respectiv 13.

Rezultatele din faza grupelor:

UPT – Auto 6-2, Agronomie – Grigore Moisil 7-2, UPT – Agronomie 4-4 (6-5 la lovituri de departajare), Auto – Moisil 6-0, UPT – Moisil 14-1, Auto – Agronomie 2-9.

Medicină – Construcții 6-3, Emanuil Ungureanu – LPS Banatul 2-5, Medicină – Emanuil Ungureanu 7-3, Construcții – LPS Banatul 0-6, Medicină – LPS Banatul 3-4, Construcții – Emanuil Ungureanu 4-3.

UPT a obținut cele mai multe puncte în una dintre serii iar LPS Banatul, punctaj maxim în cealaltă grupă.

Echipa UPT a câștigat ultimele ediții ale competiției, cu excepția celei inaugurale.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport de masă, Sport juvenil, Sport Universitar și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 6 =

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: