LPS Banatul 2000, două victorii la Mundialito: pe locul 1!

LPS Banatul Timişoara, grupa 2000, a pornit perfect în cea mai mare categorie de vîrstă a campionatului mondial al cluburilor de copii, Mundialito, ce se dispută în această săptămînă în Spania şi Portugalia, unica reprezentantă a României la grupa 2000-2001 dispunînd luni cu 5-0 de localnica CD San Vicente Paul şi cu 3-1 de ACDF Santa Marta B, o altă echipă spaniolă. Încă un triumf în grupă i-ar sigila o 16-ime de vis, eventual chiar cu Juventus…

Cosmin Piţigoi (foto prima pagină), care în 21 iunie va împlini 12 ani, a marcat 3 goluri pentru timişoreni, iar Darius Ţieranu şi Fabio Trip cîte unul, elevii profesorului Sorin Badea impunîndu-se apoi şi după-amiaza, cu 3-1, prin golurile lui Patrick Peter şi aceiaşi Cosmin Piţigoi şi Fabio Trip. Se joacă în echipe de 6 jucători plus portar iar primele două clasate din 5 se califică în 16-imi, disputate „în cruciş” cu primele clasate din grupa 26, unde domină Juventus Torino. Miercuri seară se va şti…

Victoriile din prima zi de întreceri pentru copiii Timişoarei îi plasează pe cei de la LPS Banatul pe locul I în grupa 27, marţi după-amiază urmînd a da piept lusitanilor de la UD Castromarinense iar miercuri după-amiază cu mexicanii de la CD America. Peter&Co., aflaţi pentru a doua primăvară la rînd la Mundialito, şi alături doar de Spartak Moscova şi Zenit din Europa Centrală şi de Est între participantele la categoria 2000-2001, au stat în prima zi de întreceri a grupei 27, duminică, atunci cînd s-au duelat celelalte 4 competitoare din grupă.

Bine a încpeut şi Academia Gheorghe Hagi, cu un 7-0 în dauna lui AA Alto da Colina (Portugalia), în secţiunea 2002-2003.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la LPS Banatul 2000, două victorii la Mundialito: pe locul 1!

 1. Casian Eftihia spune:

  Cum pot sa imi aduc si eu fiul la aceasta echipa?care sunt regulile?joaca la Clubul Real Sport Deva de la varsta de 6 ani.acum are 12 ani in Decembrie a luat cupa de cel mai bun jucator din cadrul turneului desfasurat la deva „Cupa Craciunului”.In anul 2011 la Cupa Gheorghe Ola de la Arad a fost luat in baza de date de observatorii FRF.Va rog lasati-mi un mesaj!

  • Bună ziua,
   Încercaţi contactarea profesorului Sorin Badea, care activează ca antrenor la această grupă de vîrstă. Noi vom încerca la rîndul nostru să-i aducem la cunoştinţă demersul Dumneavoastră. Succes!

 2. Casian Eftihia spune:

  As putea sa primesc un nr. de contact?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 5

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: