Milan – Real, Sevilla – Porto, Betis – Benfica, Juve – Barao

Astfel a cernit sita în categoria 2000-2001 la Mundialito, sferturile de finală reunind nume unul şi unul ale scenei europene, cu intrusa Barao, din Brazilia, pentru a înţelege mai bine în ce companie a reuşit LPS Banatul 2000 să iasă fără eşec din faza grupelor, ba chiar cîştigîndu-şi seria, cu un singur gol primit în 4 jocuri, doar pentru a rata ulterior calificarea în optimi şi un duel de vis cu Real Madrid…

Da, copiii de 11 şi 12 ani din Timişoara, pregătiţi de profesorul Badea, au fost la un singur joc distanţă de o partidă cu „albii” madrileni, alb-albaştrii cedînd însă joi, 2-4 cu alţi spanioli, de la ADCF Santa Maria, care, ulterior, spre seară, au fost purjaţi din optimi de Real, cu 10-2. Aşadar juniorii D de la LPS Banatul Timişoara au acumulat 3 victorii, o remiză şi un eşec, golaveraj 21-5, pînă la momentul eliminării în 16-imi, ieşirea din grupe ca şi cîştigătoare a seriei de 5 echipe constituind un pas înainte faţă de alinierea în premieră la start în 2011.

Într-o altă categorie de vîrstă a Campionatului Mondial pentru cluburi de copii, Mundialito, ce are loc în această săptămînă în Spania şi Portugalia, Academia Gheorghe Hagi a evoluat joi seară contra lui CD Canillas în optimile grupei 2002-2003, după ce s-a calificat de pe locul 2 din grupă şi a trecut în 16-imi de ANEF Elche, alţi spanioli.

Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = unu

 


Alte articole legate de acest subiect: