Mundialito:7 fantastici nemiloşi!LPS Banatul 2000, 11 cu lusitani

LPS Banatul Timişoara şi-a continuat şi marţi după-amiază startul perfect la Mundialito, cîştigînd cu dezarmantul 11-0 în faţa portughezilor de la CD Castromarinense şi fiind virtual calificaţi în faza 16-imilor de finală ale Campionatului Mondial al cluburilor de copii, chiar de pe primul loc în Grupa 27 în cazul măcar a unui egal miercuri, în ultimul meci din serie, cu mexicanii de la CD America.

După ce luni a învins două grupări spaniole, marţi a venit rîndul unor lusitani să experimenteze iureşul de nestăvilit al copiilor din generaţia 2000, pregătită la liceul timişorean de Sorin Badea. Iar de această dată a ieşit la rampă Patrick Peter (foto prima pagină), autor a patru goluri, mai înscriind pentru alb-albaştrii Luchian, două goluri, Ţieranu, Rafan, Ciurescu, Piţigoi şi Ionaş, cîte unul.

LPS Banatul dispunea luni cu 5-0 de CD San Vicente Paul şi cu 3-1 de ACDF Santa Marta B, şi astăzi evoluînd tot pe Estadio Ciudad Ayam, din localitatea de rezidenţă a unicei reprezentante a României la categoria 2000-2001, şi anume Ayamonte, pe malul spaniol al rîului Guadiana, ce împarte… competiţia în două ţări distincte, parte a întrecerii derulîndu-se pe malul portughez.

Profesorul Badea i-a titularizat azi pe Rus – Ciurescu, Ţieranu, Peter, Piţigoi, Trip, Ionaş, mai intrînd şi ceilalţi componenţi ai lotului de 10 timişorean, şi anume Luchian, Rafan şi Săplăcan. 

LPS Banatul are 3 victorii din 3 jocuri, cu golaveraj 19-1, şi va da în 16-imi de una dintre grupările Juventus Torino sau ACDF Santa Marta A, care au 10 respectiv 9 puncte în Grupa 26, înaintea ultimei etape. Dacă va cîştiga grupa, echipa din Timişoara va evolua în compania secund clasatei în seria mai sus menţionată.

LPS Banatul este singura trupă din România în totalul celor 86 la categoria 2000-2001, una dintre cele 4 grupe de vîrstă ale întrecerii Mundialito.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = unu

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: