LAAX OPEN 2021: VIDEO. Campionii: Jamie Anderson și Niklas Mattsson în Slopestyle, Chloe Kim și Yuto Totsuko în Halfpipe

Prima reuniune de schi acrobatic a noului sezon hibernal FIS Snowboard Tour 2020/21 a oferit spectaculoase reveniri dar și prestații mai grozave ca niciodată. LAAX OPEN nu s-a dezmințit nici în 2021, la superlativ. LAAX, promotor de peste 3 decenii al stilului  freestyle în snowboarding, votată fiind drept cea mai bună destinație de schi freestyle din lume pentru cel de-al cincilea an consecutiv, pe baza sufragiilor întocmite încă din 2005 cu ocazia acestui Open.

Credit foto: LAAX OPEN 2021

În finala stilului slopestyle, Jamie Anderson (SUA) și Niklas Mattsson (Suedia) au câștigat laurii pe parcursul de 500 de metri constând în 6 elemente, a cincea victorie la LAAX OPEN pentru Anderson, o premieră în contul scandinavului, boltă peste ani de la reușita din 2005 a compatriotului Chris Sörman.

O seară mai apoi, sub nocturna luminând cei 200 de metri de superpipe de pe Crap Sogn Gion, campioana olimpică Chloe Kim (SUA) a izbutit o manșă secundă ieșită din comun, prin care a săltat de pe locul 5, impunându-se astfel pentru a treia oară în acest concurs.

Iar în finala masculină de halfpipe a fost pe muchie între Scotty James din Australia și Yuto Totsuko (Japonia), niponul lăsând mască asistența cu o performanță care i-a asigurat în premieră triumful la LAAX OPEN, după 3 clasări consecutive pe locul secund.

O ediție specială în condiții speciale, experimentații și pasionații organizatori ai LAAX OPEN izbutind prin eforturi extraordinare să asigure cadrul ideal unei competiții remarcabile.

VIDEO

Acest articol a fost publicat în Sporturi de iarnă și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Sporturi de iarnă: