Sania, doar în Austria și Italia. Întrecerile de la Vatra Dornei nu mai apar și în calendarul pe 2021

Conform calendarului competițional publicat de Federația Internațională de Sanie (FIL) în 2 decembrie 2020, enumerând 10 competiții între 12 decembrie și 13 februarie 2021, dintre care 6 în Austria și patru în Italia, etapa de Cupă Mondială de sanie pe pistă naturală de la Vatra Dornei nu va mai avea loc și în acest an. 

”Cupa Mondială de sanie pe pistă naturală de la Vatra Dornei, devenită deja o tradiție, se desfășoară în fiecare an, în luna februarie, pe pista Bucovina”, nu pare a mai corespunde realității și conform calendarului competițional al iernii în curs, în cadrul căruia întrecerile din județul Suceava nu mai figurează și în 2021. 

Conform înscrisurilor înștiințării din partea Federation Internationale de Luge de Course,
calendarul sportiv poate suferi modificări, însă întrecerile anunțate sunt asociate doar gazdelor Austria și Italia, primele 4 concursuri derulându-se exclusiv la Winterleiten, două deja desfășurate luna trecută, celelalte două zilele acestea. 

Campionatul European juvenil va avea loc luna viitoare, în 1 februarie, la Jaufental, marcând a 37-a sa ediție, iar Campionatul Mondial la Umhausen, între 4 și 7 februarie, la cea de-a 23-a ediție. 

 

 

Acest articol a fost publicat în Sporturi de iarnă și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Sporturi de iarnă: