VIDEO. Joc de hochei pe gheață practicat de tineri în aer liber într-un oraș cândva olimpic din Canada, lăsat cu o brutală arestare din partea brațelor lungi înarmate cu Taser

În vremuri cât de cât încă normale, în 1988, Calgary devenea prima localitate canadiană gazdă a unei ediții a Jocurilor Olimpice de iarnă, respectiva ediție, a XV-a, fiind și prima cu durata de 16 zile, în creștere de la 12. În 2020, la intrarea în ”Iarna Întunecată” de care omenirea nu va mai scăpa sub carâmbul ”Marii resetări” cu vedere spre Agenda 2030, a juca hochei pe gheață pe un patinoar în aer liber din orașul provinciei vestice Alberta se poate lăsa cu o arestare în forță, cum a simțit un tânăr pe pielea sa sub amenințarea a două Taser. Una dintre nenumăratele fațete ale dictaturii tehnologico-medicale alunecând spre tiranie și sugerând rapida erodare a drepturilor și libertăților civile în așa-zise democrații deja deturnate spre comunismul feroce din arsenalul ocultei satanice care posedă omenirea. Brațul lung al servantului public plătit din banii oamenilor pentru a-i proteja, cu pumnul încleștat în a condiționa noile generații normelor viitorului grăbit în prezent. Și e strict doar începutul… 

Bastion al sportului din Canada, hocheiul pe gheață era practicat în premieră în statul nord-american, atestarea documentară a întâiului meci jucat în lume fiind legată de data de 3 martie 1875, la Montreal, conform recunoașterii în acest sens de către forul mondial de profil IIHF în anul 2002 (sursa foto pagina I: dozadebine.ro). Au trecut, iată, peste 145 de ani, și mult îndrăgitul sport, un cult pentru canadieni, a ajuns fie chiar și într-un spațiu public în aer liber în vizorul ”grijii” zeloase a executanților ”Fratelui cel mare”. 

Din lipsa susţinerii populare şi a costurilor, Calgary a fost prima localitate care a renunțat la candidatura găzduirii ediției din 2026 a Jocurilor Olimpice de iarnă, urmată pe același făgaș de Graz (Austria), Sapporo (Japonia) şi Sion (Elveţia), în timp ce Comitetul Internațional Olimpic a blocat în octombrie 2018 candidatura staţiunii turce Erzurum, câștig de cauză având în cele din urmă italienii, conform deciziei luate în reuniunea din iunie 2019 de la Lausanne, unde s-a hotărât ca gazde în 6-22 februarie 2026 să fie Milano, Bormio pentru probele de schi alpin ale bărbaţilor şi Cortina d’Ampezzo la feminin, în detrimentul candidaturii suedeze, Stockholm – Are. Până atunci însă, J.O. de iarnă va rămâne tot pe tărâm asiatic și peste un an și ceva, la Beijing (China) în 2022, după ediția sud-coreeană din 2018 de la PyeongChang, revenirea spre vest efectuându-se așadar după 12 ani, de la ediția rusă derulată în 2014 la Soci. Italia mai găzduia de două ori Jocurile Olimpice de iarnă, în 1956 la Cortina d’Ampezzo şi în 2006 la Torino.

Înregistrarea video din gama ”NoMoreLockdowns”, preluată de pe media socială twitter de henrymakow.ca…

Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Sporturi de iarnă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Sport de masă: