VIDEOx3. Natural Selection Tour 2021, freestyle snowboarding la Jackson Hole în Wyoming: Mark McMorris și Zoi Sadowski-Synnott câștigă etapa inaugurală

Snowboarding în stilul liber într-un nou format competițional prin lansarea concursurilor Natural Selection Tour, reunind pe continentul nord-american competitori olimpici, specialiști ai probelor slopestyle și halfpipe în întreceri pe perechi pe vastele întinderi ale unui versant al masivului Jackson Hole din statul Wyoming, în SUA. Oferind nu mai puțin de 50 de rampe naturale dar și unele specific create cu un anumit grad de risc, numai bune pentru cursivitate și creativitate dar și control și virtuozitate, toate notate ca atare de jurații competiției. The Natural Selection Tour, o noutate absolută aducând la start acel crème de la crème al domeniului. 

Credit foto: Red Bull Content Pool/Mark Clavin, Chris Wellhausen

Yeti Natural Selection a adus mai întâi la start 8 bărbați și 4 femei, Mark McMorris și Ben Ferguson intrând în finala masculină. McMorris a luat avans în manșa I fără a mai fi depășit de Ferguson, canadianul etalând un Double Wildcat, Cab 900. La fete, neo-zeelandeza Sadowski-Synnott a intrat în finală cu franțuzoaica Marion Haerty, iar specialista X Games și olimpică Sadowski-Synnott a dominat ambele manșe.

Fotografiile și 3 clipuri video…

Următoarea reuniune, Bronco Sport Natural Selection, la Baldface Lodge, între 28 februarie și 7 martie 2021, cea finală – HempFusion Natural Selection, fiind anunțată pentru Tordrillo Mountain Lodge din Alaska în 20-27 martie.

VIDEO 1… Clip de la finale

https://www.redbullcontentpool.com/international/CP-V-30410

VIDEO 2: 10 minute… Coborârile zilei a doua a finalelor

https://www.redbullcontentpool.com/international/CP-V-30414

VIDEO 3… Natural Selection Tour 2021

https://www.redbull.com/int-en/videos/day-2-action-highlights-natural-selection-tour-2021

Acest articol a fost publicat în Sporturi de iarnă și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + cinci =

 


Ultimele articole din categoria Sporturi de iarnă: