Rus sub steag bulgar pe podiumul mondial al ICF Stand Up Paddling, la Pattaya, în Thailanda: VIDEO

Vâslitul din picioare, paddling, reuneşte săptămâna aceasta crema cremelor în Thailanda, unde, în cadrul probei de sprint a „Mondialului”, rusul Kraitor a completat pentru Bulgaria podiumul masculin dominat de lupta mereu realimentată pentru întâietate între francezul Garrioud şi Baxter (SUA), deposedându-se reciproc de trofeu.  

Foto: ICF Stand Up Paddling (SUP) World Championships 2023

ICF Stand-Up Paddling World Championships 2023, „Mondial” anual sub egida International Canoe Federation cu începere din 2019, a luat startul miercuri în Thailanda cu 900 de participanţi din 52 de ţări, vecinii bulgari bucurându-se de prezenţa unui rus sub stindard verde-roşu-alb pe podiumul de premiere al probei masculine de sprint, la lansarea întrecerilor.

La 2 ani după ce i-a luat titlul ICF „SUP” în proba de sprint americanului Connor Baxter , Noic Garrioud şi-a recăpătat trofeul pe care i-l ceda anul trecut în Polonia, recucerindu-l după două operaţii la genunchi prin a-l devansa pe nord-american în cursa de vâslit din picioare cu distanţa de 200 de metri. Iar rusul Andrii Kraitor a completat podiumul Open-ului masculin de sprint, cucerind medalia de bronz

Triumf nord-american în schimb în cursa feminină de sprint, repurtat după 2 ani în care a renunţat la sportul competiţional pentru a deveni mamă, Seychelle Webster obţinând joi primul ei titlu mondial într-un sezon în care s-a relansat prin a câştiga ICF World Cup în Florida.

Ierarhiile la vârf şi clipul video.

Primii câte 3 clasaţi la Sprint. 

Podiumul feminin

 1. Webster Seychelle (SUA)
 2. Duhame Juliette (Argentina)
 3. King Tarryn (Africa de Sud)

Open masculin

 1. Garioud Noic (Franţa)
 2. Baxter Connor (SUA)
 3. Kraytor Andrii (rus pentru Bulgaria).

VIDEO

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Sporturi nautice și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Rus sub steag bulgar pe podiumul mondial al ICF Stand Up Paddling, la Pattaya, în Thailanda: VIDEO

 1. Balan Liliana spune:

  Buna ziua,
  Am citit articolul dumneavoastră si ma așteptăm ca măcar la sfârșit sa amintiți si de echipa de juniori a României (clubul de SUP Constanta) care s a întors de la același Campinat Mondial cu medalia de bronz (Stignei Denis, Barbu Matei, Bărbat Vlad antrenați de Gabriel Culea). E păcat ca știm atâtea despre bulgarul Kraitor ( care sa știți ca e rus, dar a concurat pentru Bulgaria) si nu scriem niciun cuvânt de echipa noastră care a obținut rezultate bune , având in vedere ca au fost 52 de state participante si peste1000 de participanți. Chiar si Victor Fedul care a concurat la categoria 40+ s a clasat in primele 8 locuri , participând la toate probele. Aceeași sportivi au obținut 8 medalii la cupa mondiala din Creta, Grecia in luna Iulie anul acesta.
  M as bucura sa știu ca n ati fost acolo si doar ati publicat niste informații si clipuri preluate. Dacă sunteți interesați va stam la dispoziție cu poze, clipuri, informații despre o echipa tânăra (sprijinita de un ONG si de părinții copiilor)care scrie istorie.
  Dacă sunteți interesați am poze, clipuri, informații cu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Sporturi nautice: