TeleTrade Sail2Victory, în întreceri europene de yachting la Marea Neagră

TeleTrade, un lider recunoscut in domeniul bursier, prin activitatea sa de broker pe piata financiara cu prezenta si in Romania, se implica si sprijina performanta din sport, participand activ la competitiile de top.

 

Dupa ce a anuntat ca sprijina in mod activ copiii ce practica judo la clubul sportiv Mako Ryu, in competitii nationale si internationale, TeleTrade s-a alaturat si yachtingului. In sezonul 2014, echipa TeleTrade Sail2Victory va purta insemnele companiei in regatele ce se vor desfasura pe parcursul verii pe Marea Neagra, in Romania si Bulgaria.

„Colaborarea cu TeleTrade inseamna in primul rand o oficializare a echipei noastre, caci am devenit echipa TeleTrade Sail2Victory, iar ambarcatiunea va participa in competitii (Samsung Romania Cup, Campionatul National de Yachting, Set Sail Regatta) cu numele de TeleTrade. La nivelul performantelor echipei, parteneriatul a determinat responsabilizarea membrilor, ne-am adaptat la un program de antrenamente saptamanal cu 2 sedinte (una pe mare axata pe abordari de start, reglaje fine, cordonare si una de strategie pe uscat, simulari, tactici si tunning echipamente). Datorita acestei colaborari am reusit sa ne dotam cu instrumente electronice de regata suplimentare. Echipamentul existent s-a schimbat integral, realizandu-se cate un set unitar si complet de echipamente importate din Anglia”, spune Andrei Ionescu, membru al echipei TeleTrade Sail2Victory.

„Pasiunea si ambitia pentru ceea ne dorim reprezinta oportunitati majore ale Romaniei in lupta pentru o economie mai infloritoare si pentru un nivel de trai ridicat. Ma bucur ca fac parte dintr-o colaborare in care TeleTrade poate sustine valorile Romaniei, antrenand performanta. Educatia financiara si oportunitatile de a castiga bani tranzactionand la bursa constituie o platforma reala pentru o generatie mai bogata, cu aportul binecunoscutului grup din zona financiara, TeleTrade”, subliniaza Goldman Laszlo, Chief Image Administrator (C.I.A.) & Creative Partner TeleTrade Romania.

Cupa de yachting Samsung Romania Cup 2014, competitia de cea mai mare anvergura din yachtingul romanesc, cuprinde in vara 2014 cinci regate pe intreaga perioada a sezonului estival: 11-15 iunie – Regata Internationala Poseidon; 27-29 iunie – Regata Regina Maria; 18-20 iulie – Regata Beneteau; 15-17 august – Regata Bricul Mircea; 29-31 august – Regata Callatis.

Echipa TeleTrade Sail2Victory este formata din Cristi Grosu – Tactician, Andrei Ionescu – Trimmer foc tribord/Bowman, Octavian Arseni – Trimmer foc Babord/Timonier, Dorin Dersidan – Derivor/Trimmer foc, George Ghiţuran – Trimmer Randa, Cătălin Corduneanu – Timonier/Bowman.

Constanta, Eforie si Mangalia vor atrage cu siguranta multi admiratori ai velierelor, un sport nobil ce antreneaza toate instinctele practicantilor, punandu-le in valoare experinta pe mare. Cu o prezenta internationala in 30 de tari, TeleTrade este alaturi de sport, promovand conceptul de fair-play si alaturandu-se unei activitati demne de business lifestyle.

Samsung Romania Cup 2014 este organizata de Black Sea Sailing – Asociatia proprietarilor de ambarcatiuni, Yacht Club Regal Roman – cel mai vechi club roman de yachting si Life Harbour Marina Resort, fiind cea mai de anvergura competitie de sailing din anul 2014. Toate regatele competitiei se vor desfasura sub regulamentul de competietie ORC, sub egida Federatiei Romane de Yachting.

„Legatura dintre yachting si bursa, desi nu este evidenta la prima vedere, se poate defini in primul rand prin interdependenta la nivelul nevoilor primare necesare practicarii acestui sport: resurse financiare, un program flexibil si mobilitate. De-a lungul ultimilor 50 de ani a existat constant o relatie de proportionalitate directa intre starea Bursei si piata de yahturi. Concomitent cu aparitia posibilitatii tranzactionarii online, multi oameni pasionati de Yachting si regate au devenit mai activi in acest sport, putand fi permanent conectati la pietele financiare chiar si in timpul liber si avand in acelasi timp mai multe resurse financiare pentru a-si intretine pasiunea”, explica cei din echipajul TeleTrade Sail2Victory.

Fondat in 1994, Grupul TeleTrade este o companie mondiala ce ofera clientilor o intreaga gama de servicii si oportunitati, cunostinte ale pietei si suport educational. Cu peste 200 de filiale in 30 de tari, TeleTrade este cea mai mare companie de profil din Asia si Europa ce ofera o intreaga gama de servicii in conformitate cu standardele de calitate la nivel mondial. Stabilita in Cipru, TeleTrade Europa este licentiata si reglementata de CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) si se completeaza cu MiFID (Directiva Pietelor de Instrumente Financiare). TeleTrade a primit numeroase premii internationale ce atesta calitatea serviciilor oferite. In Romania, TeleTrade (www.teletrade-dj.ro) este prezenta 24/24, 5/7, pentru fiecare client sau investitor activ pe pietele financiare internationale.

Acest articol a fost publicat în Sporturi nautice și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × cinci =

 


Ultimele articole din categoria Sporturi nautice: