VIDEO. Italianul Jacopo Testa, campion european în 2017, triumfă pe ape austriece la ridicarea cortinei în European Freestyle Pro Tour 2022, la Neusiedl am See

După 5 zile de întreceri la inaugurarea ediției 2022 în circuitul cu 9 ”borne” European Freestyle Pro Tour, vânt în pânze în windsurfing, cu peste 500 de protagoniști înregistrați în această comunitate și 11 țări de pe bătrânul continent găzduind asemenea reuniuni nautice, câștigător al etapei de debut din Austria, la Neusiedl am See, a fost italianul Jacopo Testa, campion european în 2017. Primii clasați la ambele categorii, fotografii și un clip video.

Italianul Jacopo Testa (AV-Boards), ex-campion continental cu expertiză pe vânt ușor, a fost urmat pe podium de puternicul belgian Yentel Caers (JP/NeilPryde), și de compatriotul acestuia, Dieter van der Eyken (Severne), cu un repertoriu de execuții în stilul liber reamintind că este vorba despre un ex-campion al lumii. 

În concursul feminin s-a impus deținătoarea titlului, olandeza Maaike Huvermann (Severne/MUF), urmată pe podium de slovena Lina Eržen (Duotone), respectiv de nemțoaica Lisa Kloster (Sailloft).

Avancronica etapei austriece, aici, iar informații suplimentare pe portalul oficial al ”turului”, efpt.net.

Rezultatele complete ale reuniunii inaugurale din țara alpină, aici: https://efpt.net/day-5-testa-and-huvermann-take-their-first-event-win-in-2022-efpt-austria-2022/

Sursa foto: @European Freestyle Pro Tour – fotograf Emanuela Cauli 

 VIDEO

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Sporturi nautice și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 35

 


Ultimele articole din categoria Sporturi nautice: