VIDEO. Surf stilul liber la GWA Tarifa Wing Pro 2021 | quattro media

Final de sezon al turului mondial de surfing, reuniunea iberică propunând faza preliminară a concursului, ”măturată” de curenți puternici. Ultima etapă din GWA World Tour 2021 coincide cu cea de-a doua ediție a Tarifa Wing Pro, în Spania, pe plaja Balneario din Tarifa, capitală europeană a curenților de vânt, Levante dinspre est, Poniente de la vest. Video…

@Global Wingsports Association/Wingfoil World Tour 2021/Tarifa 2021 

Șase sportive și 31 de concurenți s-au înregistrat la startul probei de surf la stilul liber în ediția din acest an la Tarifa Wing Pro, punct final al circuitului mondial GWA World Tour, iar concursul feminin a inaugurat întrecerile din Spania, în bătaia unor vânturi variind între 10 și 13 noduri. Au tras la locul I franțuzoaica Olivia Piana și Bowien van der Linden, olandeza triumfând cu 14,5 puncte, față de cele 13,03 ale concurentei din Hexagon.

La masculin s-a început cu calificările tururilor inaugurale, ”absolvite” însă de către toți participanții, fie aceștia sportivi localnici sau tineri competitori dornici de afirmare, fie performeri consacrați. Cu toții și-au asigurat biletele pentru runda a treia, la startul căreia curenții de vânt au devenit prea puternici iar concursul a fost amânat pentru a doua zi. Când se va da verdictul în proba de surf la stilul liber în competiția băieților, după care se va trece la întrecerea de viteză.

VIDEO

Acest articol a fost publicat în Sporturi nautice și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Sporturi nautice: