Școala de vară ”Squash în oraș”, găzduită de Clubul Helios Sport din 15 iunie

Clubul Helios Sport Timișoara anunță astăzi găzduirea cu începere din 15 iunie a Școlii de vară „Squash în Oraș”, un program pentru persoanele care au împlinit 7 ani și locuiesc în Timișoara. Clubul Sportiv Helios Timișoara împreună cu Federația Română de Squash organizează acest proiect Finanțat de Muncipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte. Mai jos, descrierea din partea inițiatorilor a ediției din acest an. Puteti regasi informatiile si formularul de inscriere la www.squashtm.ro/scoaladevara

DE CE SQUASH?
Vă așteptăm să descoperiți un sport nou, distractiv și foarte eficient în a dezvolta toate abilitățile necesare pentru un sportiv complet. Participanții vor avea program aproape zilnic cu instructori de squash și preparator fizic care îi vor iniția în tainele sportului. Nu căutăm doar sportivi de performanță. Căutăm persoane care caută acel sport care să le stârnească pasiunea pentru antrenamente, pentru întreceri și participări la concursuri naționale. Căutăm persoane care vor să învețe un sport sub coordonarea unor antrenori, ca să învețe corect de la început.

CÂND SE ORGANIZEAZĂ?
„Squash în oraș” este un proiect care se va derula pe parcusul lunilor de vară (iunie,iulie,august), 4 zile pe săptămână. Clubul nostru dorește să atragă cât mai mulți copii și adulți la squash pentru a forma o generație nouă de jucători care să ne reprezinte la competițiile naționale și internaționale.
Programul va fi de dimineață, începând de la ora 9:00 cu înviorarea și pregătirea fizică, după care intrăm pe terenul de squash și ne distrăm până în jurul orei 13:00.

CE IMPLICĂ PARTICIPAREA?
Participanții nu vor avea de achitat nici un fel de taxă sau înscriere și nici nu vor fi nevoiți să își cumpere echipament specific squashului. Clubul le va oferi rachetele și mingile pentru școala de vară, ei având datoria să vină echipați pentru sport de interior cu încălțăminte curată.

CE FACEM LA ȘCOALA DE VARĂ?
Parte din activitățile pe care participanții le vor avea în cadrul sesiunilor zilnice:

  • pregătire fizică zilnică pentru creșterea rezistenței la efortul aerob și anaerob (60 de minute)
  • exerciții și jocuri pentru dezvoltarea motricității și coordonării ochi-mână atât de ncesare pentru sporturile cu racheta
  • antrenamente în grup cu instructorul sportiv (separarea grupelor se va face în functie de vârstă și/sau nivelul valoric)
  • meciuri amicale între jucători
  • gustări (fructe și/sau desert gătit) în pauzele de hidratare/repaos.
  • vizionare de video-uri despre squash si/sau meciuri memorabile din trecut.
  • concurs local organizat prin Federatia Romana de Squash la finalul scolii.
Distribuie
Acest articol a fost publicat în Squash și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 6

 


Ultimele articole din categoria Squash: