ACS Dumbrăvița continuă succesele cu 5-0. Dragoman, victorii

ACS Dumbrăvița a continuat în acest sfârșit de săptămână victoriile cu 5-0 pe parcursul turneului ce constituie returul din sezonul regular în Campionatul Național pe echipe de seniori în tenisul de masă românesc, câștigătoarele ultimelor 3 ediții în divizia Superligii oferindu-i totodată debutul cu succes Andreei Dragoman.

Clubul dumbrăvițean campion național la fileul feminin a confirmat statutul de favorit și în continuarea rundelor din returul găzduit de joi până duminică la Buzău, trecând pe rând cu 5-0 de CSM Arad, cu câte două victorii în contul Adinei Diaconu și al Andreei Dragoman, singura care nu s-a impus doar cu 3-0, ci și cu 3-2 în fața Ivanei Vejnovic, respectiv tot cu 5-0 în fața celor de la LPS Nicolae Rotaru Constanța, toate întâlnirile fiind adjudecate cu 3-0: câte două de Andreea Zanfir și Andreea Dragoman respectiv una de Mihaela Dospina. Andreea Zanfir completa triumful cu 5-0 din etapa secundă, contra arădencelor.

Timișencele au avut apoi succes și în runda a patra din retur, 5-0 cu CSM Bistrița, Adina Diaconu și Andreea Dragoman învingând în câte două meciuri iar Mihaela Dospina unul.

Celelalte formații de pe podium, liderul CS Politehnica Iași și Farul Constanța, au câștigat la rândul lor partidele din rundele 2-4 programate cu grupări mai slab cotate, în general cu 5-0 dar și cu 5-2, caz al moldavelor împotriva Politehnicii Cluj, iar duelul direct dintre cele din Copou și de la malul mării a fost adjudecat de ”studente” cu 5-2. Derby-ul ACS Dumbrăvița – CS Politehnica Iași, din cea de-a 7-a și ultima rundă a returului de la Buzău, va decide duminică situația în vârful ierarhiei înaintea intrării în faza play-off.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Tenis de masă și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Tenis de masă: