ACS Dumbrăvița, din nou spre Rusia, la vechea cunoștință TTC Kazan, semifinalistă a ultimei ediții

ACS Dumbrăvița se reîntâlnește în această toamnă în cadrul turului III din ETTU Cup Women cu gruparea rusă care o elimina anul trecut pe 17 decembrie din faza a IV-a a precedentei ediții a aceleiași competiții, TTC Kazan, conform tragerii la sorți care a desemnat totodată și împerecherile pentru turul 4, al sferturilor și al semifinalelor campaniei în curs. Iar în cazul unei revanșe în dubla manșă cvadrupla campioană a României ar putea fi parte a unui duel bănățean cu TTC Novi Sad pentru intrarea în sferturi…

Multipla campioană națională la zi a tenisului de masă feminin românesc ACS Dumbrăvița va reveni așadar în Rusia pentru manșa I a turului III în ETTU Cup Women, puțin peste două săptămâni, TTC Kazan fiind adversara care le elimina pe timișence din faza a IV-a a ediției precedente, cu 3-0 la meciuri, pe teren propriu, mai apoi dispunând în sferturi de maghiarele de la Postas Sport Egyesulet cu 0-3 în Ungaria, în urma unui eșec înregistrat cu 1-3 acasă. Ulterior, în semifinale, și drumul grupării din Rusia a fost curmat, în martie și aprilie, prin înfrângeri cu finalistele învinse, 3-1 la Tigem Spor Club și 2-3 acasă.

Anul acesta, turul III constă într-o dublă manșă, revanșele fiind programate în 16-17 decembrie, când ACS Dumbrăvița va fi gazdă a întâlnirii. Miza o constituie intrarea în turul patru, în care învingătoarea va întâlni câștigătoarea dublei manșe dintre favorita numărul 4 Girbau-Vic TTC din Spania și TTC Novi Sad, calificată precum bănățencele din faza secundă, cu mențiunea că TTC Kazan are statutul de cap de serie numărul 6 al fazei a treia. Ulterior, sferturile le-ar aduce în cale o grupare redirecționată spre această întrecere numărul 2 din Liga Campionilor, competiție continentală numărul 1.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Tenis de masă și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = opt

 


Ultimele articole din categoria Tenis de masă: