CSC Dumbrăvița pierde cu 0-3 și returul acasă cu ALCL TT Grand Quevilly

CSC Dumbrăvița a pierdut în această seară și manșa a II-a din faza a treia în Europe Cup Women cu gruparea franceză de care era învinsă în urmă cu 11 zile cu 3-0 în Hexagon, fiind eliminată din cursă prin a ceda cu 0-3 returul pe teren propriu cu ALCL TT Grand Quevilly.

Jucătoarele de tenis de masă pregătite la CSC Dumbrăvița de profesoara Nicoleta Huszar n-au izbutit câștigarea acasă a uneia dintre cele 3 partide ale returului optimilor de finală din Europe Cup Women, a doua întrecere ca importanță la fileul continental al grupărilor de club.

Cel mai aproape de succesul de onoare a fost Reka Bezeg în ultimul meci al serii, egalând de fiecare dată la seturi cu același 11:7 dar cedând cu 9:11 în cel decisiv reprezentantei celor de la ALCL TT Grand Quevilly, Roza Soposki. Pentru gruparea din Hexagon a jucat în a doua partidă și o sportivă asiatică, Jiayi Sun, învinsă de Angelica Toma în setul inaugural cu 12:10, dar reabilitată în următoarele trei, 8:11, 6:11, 5:11. Și prima întâlnire a returului era adjudecată de vizitatoare tot în patru seturi, cu 3:11, 12:10, 11:13, 2:11.

Formația franceză pierdea anul trecut abia în semifinalele aceleiași competiții, 1-3 și 1-3 cu CP Lyssois Lille Metropole, care avea să piardă ulterior dubla manșă a ultimului act cu trofeul pe masă, în fața celor din Cartagena.

În urmă cu două ediții, 2017-2018, bănățencele, pe-atunci campioane la zi ale țării, treceau de această fază a optimilor de finală, cedând la zero dubla manșă din ianuarie 2018 cu gruparea spaniolă Girbau-Vic TT, în turul 4 premergător sferturilor de finală.

Acest articol a fost publicat în Tenis de masă și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sapte = 9

 


Ultimele articole din categoria Tenis de masă: