Cvadrupla câștigătoare la zi a Superligii, ACS Dumbrăvița, la un pas de o nouă finală, cu Farul

Câștigătoare în 2014 a primului titlu pe țară în Campionatul Național al Superligii feminine pe echipe de seniori, ACS Dumbrăvița și-a apărat cu succes coronița cu lauri și în edițiile următoare, din 2015, 2016 și 2017, căutând și acum să-și păstreze supremația în principala întrecere internă a Federației Române de Tenis de Masă. Calificate cu brio și după un retur al sezonului regular găzduit sub forma unui turneu cu 7 runde în comuna timișeană, elevele Nicoletei Huszar au mai făcut un pas vineri prin a câștiga la Iași manșa I a semifinalei cu CS Politehnica, scor 4-5, returul pentru intrarea în finala cu CS Farul Constanța fiind programat joi 5 aprilie în sala polivalentă din Dumbrăvița.

Izabella Lupulesku a câștigat trei dintre partidele susținute săptămâna trecută în capitala Moldovei, iar surorile Mihaela și Andreea Dospina au învins în câte o întâlnire, patru meciuri fiind adjudecate de gazde, vechi cunoștințe ale bănățencelor inclusiv în jocuri din ultimii ani cu trofeul național pe masă, păstrat însă de ACS Dumbrăvița.

În cealaltă semifinală, CS Farul Constanța a trecut clar de CSM Arad, cu 5-1 în ambele manșe, așa încât pentru această primăvară se anunță reînnoirea unui duel la vârf între dumbrăvițence și gruparea de pe litoral. La fileul băieților, formația de la Malul Mării mai deține șanse reduse pentru pătrunderea în finală, după înfrângerea acasă în manșa I a penultimului act, CS Top Star TT Constanța – Pristavu Câmpulung 3-5, pe cealaltă jumătate a tabloului galopând CS Mioveni, prin triumfuri cu 5-0 contra politehniștilor clujeni.

Joi, ACS Dumbrăvița abordează așadar cu un ușor avantaj pe teren propriu intrarea în cea de-a cincea finală consecutivă a Superligii pe echipe de senioare, returul demarând de la scorul general de 5-4 la meciuri, după ce în manșa I “a fost un meci strâns, echipele sunt de valoare apropiată. Depinde de moment… Am mers cap la cap cu cei din Iași. În final am reușit să câștigăm la limită”, după cum declara profesoara Nicoleta Husar postului local DumbrăvițaTV.ro.

Acest articol a fost publicat în Tenis de masă și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − = 1

 


Ultimele articole din categoria Tenis de masă: