Echipa anului 2017 în Timiș în sporturi individuale, din tenisul de masă. ACS Dumbrăvița: ”După turul Superligii suntem tot pe 1 iar în ETTU Cup am intrat în turul IV”

După adjudecarea încă unui titlu național, al patrulea consecutiv în Superliga pe formații de senioare, ACS Dumbrăvița și-a încununat cel mai bun an competițional din ascensiunea sa recentă prin pătrunderea în această lună în premieră în faza a IV-a din ETTU Cup Women, competiție numărul 2 a cupelor europene la nivel de cluburi, așa încât desemnarea grupării timișene drept echipă a anului în sporturi individuale cu ocazia premierilor de la încheierea lui 2017 a survenit cât se poate de normal.

Componentele campioanei naționale la zi a Superligii pe echipe feminine de senioare au fost prezente la festivitatea de decernare a distincțiilor pe anul 2017 în sportul timișean, desfășurată miercuri după-amiază la ”Flora” în organizarea DJST Timiș, cu nici o lună înaintea manșei I a disputei cu Girbau-Vic TTC din Spania, în ETTU Cup Women.

ACS Dumbrăvița a încheiat toamna prin a dispune în turul III de TTC Kazan, din Rusia, după ce trecea pe teren propriu în faza pe grupe de vizitatoare din Olanda, Turcia și Grecia. Izabela Lupulesku și surorile Andreea Valentina Zanfir și Mihaela Roxana Dospina au disputat în această toamnă confruntările internaționale ale formației antrenate de profesoara Nicoleta Huszar, în al cărei lot de jucătoare sunt incluse și Andreea Gabriela Balint și Mădălina Pauliuc.

”Vă mulţumim din suflet, şi pentru noi este o mare bucurie! Suntem de patru ori campioane dar sperăm ca şi în anii viitori să venim cu aceleaşi rezultate deosebite pentru Dumbrăviţa”, a spus Andreea Zanfir, continuând: ”Chiar dacă am pierdut o jucătoare valoroasă în persoana Adinei Diaconu, sper să nu uităm că după primul tur al Superligii României suntem tot pe locul întâi iar în cupele europene am păşit în turul al patrulea. Urmează în luna ianuarie optimile! Avem meci cu o grupare din Spania, la Barcelona. În data de 14 ianuarie susţinem primul joc la Dumbrăviţa iar pe 25 la Barcelona, optimea se va juca tur-retur. Într-adevăr, aveţi dreptate că este greu să te menţii sus pe fondul unui minim nivel de susținere dar bineînţeles că prin muncă şi iarăși muncă putem reuși, și numai aşa putem obţine frumoasele rezultate pe care le aducem an de an, atât la probele de echipe cât şi în cele individuale”.

Acest articol a fost publicat în Tenis de masă și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = trei

 


Ultimele articole din categoria Tenis de masă: