Care sunt șansele Simonei Halep de a câștiga Wimbledon 2021?

Al treilea campionat Grand Slam va pune în prim plan cele mai valoroase jucătoare de tenis feminin ale momentului. Printre acestea, bineînțeles, se numără și îndrăgita româncă Simona Halep. Totuși, care sunt șansele ei de a cuceri un nou titlu, având în vedere cine sunt jucătoarele contra cărora va trebui să lupte și cea mai recentă accidentare suferită la gamba stângă?

Iată pe ce poziție o situează cotele pe Simona Halep

Conform cotelor oferite de Sportingbet.ro, Simona Halep este a patra favorită la câștigarea titlului, cu o cotă de 9.00. Cu toate acestea, nu trebuie să uiți faptul că Simona a reușit să cucerească numeroase titluri de-a lungul carierei sale (inclusiv la ediția din 2019 a Wimbledon), aflându-se pe poziția cu numărul 5 în topul celor mai titrate jucătoare de tenis din lume aflate încă în activitate. Pe primul loc în clasament se află nimeni altcineva decât Serena Williams, jucătoarea fiind și în topul favoritelor la câștigarea ediției de anul acesta a turneului Grand Slam din Marea Britanie. 

Cotele o plasează pe Naomi Osaka drept una dintre jucătoarele cu mari șanse de a cuceri titlul, având cota de 8.00. Totuși, prezența ei la Wimbledon nu e sigură, jucătoarea retrăgându-se recent și de la Roland Garros după ce a primit o amendă din partea organizatorilor (deoarece a refuzat să participe la conferințele de presă). În cazul în care îți dorești să plasezi pariuri pe tenis în acest an, îți poți îndrepta atenția către cel referitor la câștigătoarea Wimbledon 2021. Turneul se va desfășura între data de 28 iunie și 11 iulie, punându-le în atenția tuturor pe cele mai valoroase jucătoare de tenis ale momentului.

Favorită la titlu pare a fi Ashleigh Barty, cu o cotă de 7.00. Recent, s-a retras și ea de la Roland Garros, însă, datorită unor probleme de natură medicală. Jucătoarea australiancă a fost favorita la câștigarea French Open, dar durerile de spate au devenit mult prea puternice, Ashleigh luând decizia că e mai înțelept să nu se forțeze pentru a nu agrava problema.

Pe locul al treilea în ceea ce privește favoritele la câștigarea turneului din Marea Britanie se află Serena Williams, cu o cotă de 8.00. Jucătoarea a reușit să o învingă în cadrul turneului din Franța pe românca Mihaela Buzărnescu, însă, meciul a fost mult mai dificil decât aceasta s-ar fi așteptat, Mihaela demonstrându-și, din nou, priceperea. 

Un element surprinzător în privința cotelor următoarelor două jucătoare, Simona Halep și Bianca Andreescu: cele două au aceeași cotă, 9.00. Cu toate acestea, Andreescu a fost recent eliminată chiar din primul tur al turneului French Open, fiind învinsă de Tamara Zidansek, jucătoare clasată în WTA mult sub Bianca, pe poziția 85, Bianca aflându-se pe poziția 7.

Așadar, se prevede o competiție strânsă între jucătoarele favorite la titlul Wimbledon 2021, fiecare dintre ele oferind, la un moment dat în carieră, câte o surpriză fanilor. Bineînțeles, surprizele și rezultatele meciurilor sunt cele care vor duce la schimbarea cotelor, tocmai din acest motiv fiind foarte important să le verifici periodic, în special înainte să plasezi un pariu. Tu cine crezi că va câștiga turneul de Grand Slam din Marea Britanie?

Sursa foto: shutterstock.com

Acest articol a fost publicat în Tenis și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + = 10

 


Ultimele articole din categoria Tenis: