Ediţia a doua a Cupei Helios pentru Corporaţii bate la uşă

Cupa Helios la Tenis pentru Corporaţii, ajunsă la cea de-a doua ediţie, este un proiect realizat pentru jucători de tenis amatori din cadrul celor mai importante companii din Timişoara şi zona de vest a ţării. Participanţii la competiţia pe echipe se vor confrunta în perioada mai-iulie, pe durata a şase week-end-uri, începînd cu data de 26 mai, iar toate datele de desfăşurare a meciurilor din cadrul întrecerii vor fi disponibile din 19 mai, cînd se încheie perioada de înscrieri. www.sporttim.ro, în calitate de partener mediatic al competiţiei, va furniza rezultatele partidelor şi fotoreportaje, informaţiile fiind disponibile şi pe http://www.helios-sport.ro/cupa-helios-timisoara.aspx

 

O echipă de tenis este formată din minim 3 şi maxim 7 jucători iar fiecare partidă dintre două echipe se va juca pe model Fed Cup, cu două meciuri de simplu şi unul de dublu. În cadrul unei întîlniri dintre două echipe, fiecare echipă îşi va desemna jucătorul 1 şi jucătorul 2, care urmează să dispute meciurile de simplu. Fiecare echipă îşi va desemna un căpitan, care va fi responsabil de comunicarea cu Helios Sport şi cu distribuirea de informaţii celorlalţi membri ai echipei. Fiecare echipă va disputa în cadrul grupei sale trei întîlniri, după sistemul “Round Robin” (“fiecare cu fiecare”). Din fiecare grupă se vor califica în faza finală echipele clasate pe primele două sau 3 locuri, în funcţie de punctajul obţinut şi de numărul de echipe din fiecare grupă. Meciurile grupelor se vor desfăşura în principal pe durata unui week-end, dar se pot programa meciuri şi în timpul săptămînii. În săptămînile în care nu sunt programate meciuri oficiale, se pot desfăşura meciuri de simplu între jucătorii înscrişi în competiţie. Evenimentul prevede şi organizarea unui turneu de consolare, dedicat echipelor eliminate din faza grupelor. Toate meciurile se vor organiza la Baza Sportivă Helios Timisoara, B-dul Iosif Bulbuca nr. 21.

Cupa Helios oferă jucătorilor amatori de tenis posibilitatea de a participa la o întrecere atractivă, oferă o informare constantă asupra desfăşurării competiţiei, precum şi o galerie foto cu instantanee din meciurile jucate. Cupa Helios la Tenis pentru Corporaţii este un concept dezvoltat de Helios Sport şi implementat cu ajutorul partenerilor www.sporttim.ro şi Tretorn Tenis.

Faza finală a Cupei Helios include şi o serie de evenimente complementare la Baza Sportivă Helios, printre care o expoziţie foto cu cele mai reprezentative secvenţe din meciurile disputate.

O echipă poate fi formată exclusiv din angajaţi ai companiei pe care o reprezintă (detalii suplimentare sunt disponibile în regulamentul general). Pachetul de joc este conceput special pentru fiecare etapă în parte şi cuprinde mingi de joc Tretorn; apă şi băuturi răcoritoare; energizante şi suplimente alimentare pentru sportivi; numărul maxim de echipe pentru sezonul 2012 este de 16.

Persoana de contact pentru înscrieri este Valentin Bota: e-mail: [email protected]; telefon: 0745523895; 0256463818. Costul participării unei echipe pentru sezonul 2012 este de RON 1500 (fără TVA).

Echipele participante beneficiază de pachet de joc pentru toţi participanţii; programarea şi coordonarea meciurilor; închirierea terenurilor la Baza Sportivă Helios; actualizarea rezultatelor pe portalul www.sporttim.ro, ŞTIRI SPORTIVE DIN TIMIŞOARA, partener mediatic; ştiri periodice privind evoluţia jucătorilor în campionat (actualizate pe portalul oficial); poze şi interviuri; arbitraj profesional la meciurile din faza finală; premii importante pentru cîştigători; medalii şi diplome pentru cei mai buni jucători.

Despre Helios Sport: are în administrare 3 terenuri de tenis şi un teren de fotbal. Terenurile de tenis sunt de zgură iar terenul de fotbal este cu iarbă artificială (60mm), acreditat FIFA. Atît la tenis cît şi la fotbal, terenurile sunt dotate cu nocturnă şi sunt acoperite iarna cu balon. Helios Sport organizează constant turnee de tenis şi de fotbal pentru copii şi adulţi; lucrează cu antrenori de tenis acreditaţi FRT pentru ore de tenis şi are în incintă cel mai complet magazin de tenis din Timişoara: www.helios-sport.rohttp://www.facebook.com/pages/Helios-Sport-Club/171673082858836

Despre Procar Skoda (sponsor principal):Compania Procar SA a luat fiinţă la Timişoara, în 1994, specializîndu-se în importuri şi distribuţie de piese de schimb şi accesorii auto, piese şi echipamente pentru curse auto. Începînd din 1999, reprezintă marca Skoda în plan regional. Sediul central este la Timişoara, unde funcţionează un complex auto (showroom şi service) realizat după standardele impuse de către constructorul ceh Skoda Auto. Un punct de lucru (showroom şi service), de asemenea dotat şi realizat după standardele Skoda, funcţionează la Reşiţa. Înaltul nivel profesional al echipei din service a fost confirmat înca din 2007, cînd ProCar a fost desemnat Cel mai bun service Skoda din România (ierarhia la nivel naţional se stabileşte în funcţie de calificativele primite de la clienţi, prin sondajul CSOP la nivel naţional). ProCar este, în prezent, unul dintre cei mai puternici dealeri Skoda din România, cu vânzari totale care se apropie de 6.000 de unităţi.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Sport de masă, Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Sport de masă: