Fiul în vârstă de 10 ani condus cu maşina la un turneu de tenis din California preia volanul şi o trage pe dreapta când cunoscutului său tată, producătorul de film şi TV Kevin Turen, i se face subit rău. Stins la spital la vremelnica vârstă de 44 de ani. Decesul, între cele 1.291 efecte adverse ale aşa-zisei „vaccinări”

Active News consemnează sub titlul „Faimosul producător Kevin Turen a murit subit în timp ce conducea. Fiul său de 10 ani a reuşit să tragă maşina pe banda de urgenţă”, o altă subită dispariţie mult prea vremelnică în rândurile tinerilor activi şi aparent sănătoşi, alcoolul şi drogurile nefiind factori care au contribuit la moartea la 44 de ani a producătorului de film şi TV Kevin Turen pe când îşi conducea cu maşina fiul în vârstă de 10 ani la un turneu de tenis în California, fără însă a fi precizată cauza morţii celui care a lucrat printre alţii şi cu Nicolas Cage. Precis este însă faptul că există momentan 1.291 efecte adverse ale aşa-zisei „vaccinări”, printre care şi decesul, dar batista-i pusă pe ţambal în privinţa corelaţiei între inoculările din 2021-2022 şi urmările fatale, crime perfecte „în absenţa dovezilor” tăinuite.  

Nimeni nu-i scutit, nici vorbă să aibă vreun tratament preferenţial doar pentru că ar fi cunoscut şi-ar activa într-un domeniu aducător de profituri, soartă a morţii subite împărtăşită şi de un tânăr tată nord-american conducându-şi cu maşina fiul la un turneu de tenis de câmp în California. Reţeta „schemei de tratament” este „noi micşorăm turma şi turma ne plăteşte pentru serviciile de exterminare”, aplicată de „cozile de topor” ale ocultei satanice mondiale, urzitoare a forţării maselor spre transumanismul mutantului genetic şi prin intermediul aşa-zisului „vaccin”, armă biochimică de vătămare, parţială dar ireversibilă sau chiar fatală. 

Pe terenul cu fileu, la vârful circuitului mondial profesionist de tenis de câmp, sârbul Novak Djokovic (36 ani), care a rezistat cu brio şi succes presiunilor de a se vaccina, a triumfat în ATP Finals 2023, cădere de cortină a sezonului. 

Consemnarea de mai jos despre decesul lui Turen şi prezenţa de spirit a fiului său tenisman în devenire, accesibilă în activenews.ro la această legătură.

„Producătorul de film și televiziune Kevin Turen a murit subit, după ce a suferit o „urgență medicală” la volan.

Producătorul, în vârstă de 44 de ani, își conducea fiul de 10 ani de la un turneu de tenis din California când a devenit incapabil, relatează Mirror.

Băiatul a apucat volanul mașinii Tesla – care se pare că era pe pilot automat – și a reușit să dirijeze mașina pe marginea autostrăzii. El a sunat la 911, iar Turen a fost transportat de urgență la spital, unde a fost declarat mort.

Nici alcoolul și nici drogurile nu au fost factori care au contribuit la moartea lui Turen, potrivit TMZ. Cauza decesului nu a fost dezvăluită.

Un celebru producător de la Hollywood a murit fulgerător la 44 de ani. Kevin Turen lucrase cu cei mai mari actori, printre care Nicolas Cage și Pedro Pascal

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Parteneriat ActiveNews, Sport juvenil, Sport sabotat, Tenis și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Parteneriat ActiveNews: