Halep pierde în semifinale la Stuttgart dar revine pe 2 în WTA

Simona Halep a cedat astăzi după-amiază la mare luptă, după 3 ore de joc, în semifinalele turneului de la Stuttgart, 5-7, 7-5, 2-6 cu Caroline Wozniacki, însă va reveni de luni pe locul 2 în ierarhia WTA, ocupat și în vara lui 2014, trecând în clasament de Maria Șarapova, eliminată încă de la primul hop al concursului din Germania.

player_314320

 

Favorită numărul 2 pe zgura de la Porsche Tennis Grand Prix, românca și-a adjudecat setul secund tot în 64 de minute, interval în care îl ceda pe primul, dar a pierdut în cele din urmă în a treia partidă directă avută cu Wozniacki, care o mai învingea doar în urmă cu 3 ani, 2012 în care ajungea în precedentul turneu de nivel Premier din circuitul feminin, la Moscova.

Câștigătoare de trofee în acest an la Shenzen, Dubai și Indian Wells, tânăra tenismană din Constanța a părăsit în penultima fază turneul de la Stuttgart, precum se întâmpla în 2015 și la Miami, atunci în fața Serenei Williams.

Aceasta a fost a 23-a semifinală a carierei Simonei Halep, care își consolidează poziția pe podiumul clasamentului mondial la simplu fete.

Acest articol a fost publicat în Tenis și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Tenis: