Juniori timișoreni de la Sport4Fun, în lotul U14 al României, în pregătiri fizice la Poiana Brașov cu Teo Cercel

Gruparea timișoreană Sport4Fun a fost unica din țară care a avut 4 reprezentanți la selecția națională pentru lotul reprezentativ sub 14 ani al României, juniorii de pe Bega având în ansamblu un turneu bun iar deznodământul fiind pe măsură.

Ieșeanca Smaranda Corneanu, legitimată la clubul timișorean, a câștigat selecția, odată cu care și Nini Gabriel Dica, Andreea Velcea și Alessia Ciucă, toți de la Sport4Fun, au fost confirmați și incluși în lotul național al României U14.

Andreea Velcea s-a clasat pe locul 4 iar Alessia Ciucă pe 5, aceasta din urmă confirmând statutul de favorit numărul 5, prin meciuri foarte bune, ca și Velcea de altfel.

Nini Dica a terminat pe podium, locul 3, meciul decisiv pentru pozițiile 2-3 nedisputându-se în urma unei entorse suferite de juniorul timișorean în meciul 5 al selecției,următorul jucându-l accidentat și abandonând în cea de-a șaptea partidă.

Pentru selecționabilii convocați urmează cantonamentul de pregătire fizică de la Poiana Brașov, sub îndrumarea preparatorului fizic al Simonei Halep, Teo Cercel. Cei 4 sportivi legitimați la Sport4Fun au avut pe parcursul competiției sprijinul antrenorilor lor, Mircea Rădulescu, Mihai Gavra, Alex Căprioriu și Alex Zorlențan.

Acest articol a fost publicat în Sport juvenil, Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × 6 =

 


Ultimele articole din categoria Sport juvenil: