Nini Dica şi Andreea Velcea, triumfători la dublu la Budaors

Dacă la baza sportivă Electrica seniorii români luptă pentru cei 30.000 euro ai Timişoara BRD Challenger, în schimb la Budapesta 5 juniori români, dintre care trei din Timişoara, au pătruns pînă în fazele finale şi chiar au cîştigat probe de concurs…

Nini Gabriel Dica, pregătit la CS Dyadora Giroc de Ovidiu Şola, a cîştigat vineri finala de dublu, împreună cu Mihai Răzvan Marinescu, împotriva dublului Ungariei, cu 6-4, 6-2. Andreea Velcea şi Smaranda Corneanu au cîştigat şi ele proba de dublu, cu 6-2, 7-5. În semifinale, Dica şi Marinescu au trecut de reprezentanţii Ucrainei, în timp ce Velcea şi Corneanu s-au impus în faţa jucătoarelor din Rusia.

 

Iar astăzi Nini Gabriel Dica joacă împotriva lui Mihai Răzvan Marinescu finala probei de simplu de la turneul european de la Budaors (Ungaria), după ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Peter Makk, din Ungaria, în semifinale, în prealabil calificîndu-se în dauna unor adversari din Ungaria, Austria şi Ucraina. Andreea Velcea a pierdut însă ieri în faţa reprezentantei Ucrainei.

Cei 5 tineri tenismani români participanţi la turneul de la Budaors sunt Alessia Ciucă, Andreea Velcea şi Nini Dica, toţi din Timişoara, Smaranda Corneanu (Iaşi) şi Mihai Marinescu (Ploieşti).

Acest articol a fost publicat în Sport juvenil, Tenis și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Sport juvenil: