Pariază live doar pe ce vezi, nu te ghida după cifre și bănuieli

În acest articol vom vorbi despre una dintre tentațiile care le dau deseori bătăi de cap pariorilor, și anume parierea pe evenimente aflate în desfășurare fără a urmări partida respectivă. Chiar dacă majoritatea caselor de pariuri sportive online de top oferă servicii de live streaming, pariorii mizează deseori bazându-se doar pe statisticile din centrul live al meciului și pe anumite supoziții, ignorând tocmai cel mai mare avantaj al pariurilor live.

Dacă vrei să ai șansa de a deveni un parior mai bun trebuie neapărat să ții cont de acest sfat: Nu paria live fără să vezi partida și fără să fi studiat meciul în prealabil!

Pun pariu că nu de puține ori ți-ai schimbat pronosticul la polul opus atunci când ai analizat un meci de fotbal înainte de start și că atunci când ai urmărit partida în direct, astfel de întoarceri la 180 de grade s-au produs și mai des. Acest lucru se datorează faptului că evenimentele sportive nu sunt de regulă liniare în desfășurarea lor. Cazurile în care un sportiv sau o echipă domină autoritar de la cap la coadă o întrecere sunt din ce în ce mai rare, fie că vorbim de Formula 1, tenis, fotbal, baschet, volei, e-Sports și așa mai departe.

Dacă nu ai prea mult timp să analizezi partidele în prealabil și vrei să mizezi pe mai multe partide într-o zi, răsfoiește măcar analize și ponturi la pariuri de la specialiști, pentru ca să ai deja o serie de factori de care să ții cont atunci când vei lua deciziile finale. Nu te lăsa însă niciodată luat de val și nu copia ponturile altora orbește. Trebuie să fii tu cel care ia deciziile, pentru că altfel nu vei avea cum să-ți îmbunătățești performanțele și vei depinde în totalitate de noroc.

Atenție! Nu trebuie să pici în plasa formei de moment. Dacă o echipă domină autoritar timp de câteva minute, asta nu înseamnă neapărat că această formație va și câștiga partida. Există multe cazuri de acest fel care nu se încheie precum se prefațează.

Cel mai elocvent exemplu poate fi chiar finala feminină Roland Garros din 2018, partidă în care protagonista Simona Halep a început partida cu stângul, pierzând primul set. Pe lângă faptul că a câștigat setul, Sloane Stephens – adversara Simonei – a arătat o formă excelentă, forțând-o pe constănțeancă la greșeală. Practic, Halep a nu a jucat deloc rău în acel prim set – nu a avut multe greșeli neforțate, – însă superioritatea sportivei din SUA era evidentă.

După încheierea primului set, puțini pariori se gândeau că o întoarcere de rezultat este posibilă, însă iată că acest lucru s-a produs. Cei care le cunoșteau bine pe cele două sportive însă putea să anticipeze deznodământul partidei. Așa că fă bine și respectă de acum aceste indicații dacă vrei și tu să ai șansa de a deveni un parior iscusit!

Dacă ți-ai făcut bine temele, analizând partida și mai ești și specializat pe această competiție, vei putea depista cu o mai mare exactitate anumite momente cheie ale jocului, cum ar fi căderile de formă, de moral sau epuizarea resurselor fizice, precum și abilitatea unui sportiv sau a unei formații de a reveni în joc după un interval în care nu s-a descurcat deloc bine.

Urmărind partida în direct poți lua decizii de moment pe care nu ai avea cum să le iei înainte de startul partidelor. Spre exemplu, dacă observi că fundașii laterali ai unei echipe sunt depășiți destul de des de adversarii lor, te poți orienta să pariezi pe cornere. La fel se poate întâmpla și la meciurile de tenis, atunci când observi că un jucător își câștigă cu greu propria servă: te poți gândi să pariezi pe faptul că adversarul va reuși un break.

Cei care nu urmăresc partida live video și pariază astfel se lasă în voia sorții, asta pentru că statisticile sunt de foarte multe ori înșelătoare. Să nu uităm că posesia într-un meci de fotbal poate, de fapt, să reprezinte doar o situație în care una dintre echipe se complace, fie din pricina scorului, fie datorită unei tactici de joc. O echipă care are posesie nu înseamnă că are și mai multe șanse de a marca, deoarece unele echipe efectiv mizează pe cartea contraatacului și fac acest lucru foarte bine. Totodată, o posesie sterilă poate fi depistată de un parior care vizionează partida, dar nu și de unul care doar privește cifrele…

Acest articol a fost publicat în Publicitate, Tenis și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 5 = noua

 


Ultimele articole din categoria Publicitate: