Parteneriat ActiveNews: VIDEO. Sorana Cîrstea și valorile ei „de școală veche”, la „Pe Drept Cuvânt”. Sportiva pe locul 32 mondial în ierarhia WTA mărturiseşte ce a motivat-o să apere recent, printr-o postare publică, principii ca feminitatea femeilor, masculinitatea bărbaților și inocența copiilor

Târgovişteanca Sorana Cîrstea, clasată la zi pe locul 32 mondial în ierarhia WTA a jucătoarelor profesioniste de tenis de câmp din lume, chiar şi pe locul 21 în august 2013,  a fost invitată a podcastului „Pe Drept Cuvânt” – despre drepturi, cuvinte şi alte sensuri, al cărui episod #7 a fost publicat de activenews.ro. În dialog cu Florentin Țuca, Sorana Cîrstea a vorbit despre drumul ei în sportul de performanţă, despre realizările ei cele mai dragi, despre cum a reuşit să-şi prelungească parcursul în tenis şi să se reîndrăgostească de sportul cu rachetă, dar şi despre lucrurile care au ţinut-o pe loc. Emisiunea, inserată în legătura accesibilă în articol.

Cu multă generozitate, Sorana Cîrstea şi-a onorat părinţii pentru rolul pe care l-au avut în dezvoltarea ei, apoi a vorbit despre ce o motivează azi, despre lupta neîncetată cu propriile limite, despre colaborarea cu noul ei antrenor sau despre modelele ei din lumea tenisului.

În final, Sorana, în vârstă de 33 de ani, a mărturisit şi ce a motivat-o să apere recent, printr-o postare publică, principii ca feminitatea femeilor, masculinitatea bărbaţilor şi inocenţa copiilor. Şi cum priveşte reacţiile pe care mesajul ei le-a generat.

Podcastul poate fi urmărit pe site-ul ActiveNews – ştiri necenzurate, la această legătură.

ActiveNews, partener Sporttim, se confruntă cu cenzura pe reţele sociale şi pe internet, îndemnându-i pe cititori şi cei interesaţi să acceseze direct site-ul activenews.ro pentru a-l lectura şi a se abona la buletinul gratuit, îndemn lansat şi de Sporttim în sensul accesării directe a portalului www.sporttim.ro.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Parteneriat ActiveNews, Tenis și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Parteneriat ActiveNews: