Timișoara BRD Challenger 2013: finală de dublu, de la 9, sîrbo-franceză, Crivoi încă sperînd la finala de simplu, în reprogramarea cu Haider-Maurer

Ploaia a complicat lucrurile în fazele finale ale celei de-a doua ediții a Timișoara BRD Challenger, Victor Crivoi, cel care îl elimina la pas în sferturi pe favoritul numărul 1 Adrian Ungur, mai avînd o șansă de a accede în finală în reprogramarea cu austriacul Haider-Maurer, astăzi, după ce finala sîrbo-franceză de dublu va fi început deja pe ”Electrica”, de la 9.

Într-adevăr, pe terenul 2, cu startul la ora 9, Timișoara BRD Challenger 2013 va avea parte de finala probei de dublu, între sîrbii Vucic și Zekic respectiv favoriții numărul 2, J. Eysseric – N. Renavand, din Franța, care îi stopau în semifinală pe Albot și Crivoi, cu 6-3, 7-5. Sîrbii au ajuns în schimb în ultimul act după ce și-au depășit în semifinale compatrioții, favoriții numărul 4 Ciric și Pashanski, cu 7-6 (5), 7-5.

La simplu, pe terenul central, cu startul la ora 10, Victor Crivoi va încerca să întoarcă soarta semifinalei cu favoritul numărul 3 Andreas Haider-Maurer, din Austria, de la scorul de 3-6 și 1-0, fiind vorba despre o reprogramare datorată vremii nefavorabile.

După-amiază, dar nu înainte de ora 13, favoritul numărul 4, ibericul Ruben Ramirez-Hidalgo, care trecea în semifinală de sîrbul Miljan Zekic cu 7-5, 6-3, va disputa finala competiției, cu învingătorul duelului româno-austriac.

Victor Crivoi s-a apropiat la un pas de finală după ce trecea în sferturi de principalul favorit, Adrian Ungur, cu 6-1, 6-2, în aceeași fază Haider-Maurer dispunînd de Vagnozzi (Italia) cu 6-3, 4-2, prin abandon. Spanionul Ramirez-Hidalgo, favorit numărul 4, trecea în sferturi de compatriotul P. Carreno Busta, favorit numărul 6, cu 6-4, 6-4, iar mai apoi și de Zekic, venit din calificări dar trecînd între cei mai buni 8 și de francezul Eysseric, cu 6-7 (3), 6-3, 6-3.

Acest articol a fost publicat în Tenis și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = sase

 


Ultimele articole din categoria Tenis: