Cristina Foişor, trei victorii din trei partide la Naţional

Cristina-Adela Foişor, deţinătoare la zi a titlului naţional individual şi reprezentînd CS AEM Luxten Timişoara, a pornit cu dreptul în tentativa sa de a-şi apăra trofeul, cîştigînd în primele 3 runde ale Campionatului Naţional individual de la Olăneşti.

Foişor, care are un coeficient ELO 2389, a cîştigat fiecare din rundele disputate începînd de sîmbătă la hotel Parîng din Olăneşti, devansînd-o cu o jumătate de punct pe Corina Peptan (CSM Bucureşti), la rîndul ei neînvinsă dar remizînd ieri, în runda a doua, cu Mihaela Veronica Foişor, fiică a marii maestre, reprezentînd CSS1 Timişoara.

Elena-Luminiţa Cosma, mare maestră de la ACS de Şah Apa Nova Bucureşti, a acumulat şi ea trei puncte din 3 posibile. În întrecerea feminină, care constă în 9 runde, participă 31 de şahiste, printre care jucătoare reprezentînd şi alte cluburi timişene ca Medicina Studenţesc Timişoara, CSS 1 Timişoara, CSM Lugoj sau CS Sînandrei.

Unicul jucător cu punctaj maxim pe eşichierul masculin este Lucian-Costin Miron, de la ACS de Şah Apa Nova Bucureşti, cu 4 puncte din 4 posibile, urmat fiind, cu 3 victorii şi o remiză, de 5 şahişti, printre care trei de la CS AEM Luxten Timişoara, şi anume Andrei Murariu (coeficient ELO 2533), Mircea Emilian Pîrligras (2633) şi Constantin Lupulescu (2612), şi unul de la CS Studenţesc Medicina Timişoara, Teodor Anton (coeficient ELO 2437).

Deţinătorul titlului individual masculin, Vladislav Nevednichy (CS AEM Luxten; ELO 2542), este clasat în imediata lor apropiere, cu 3 puncte din 4 posibile. Ziua de luni a programat două runde la masculin, dimineaţa respectiv după-amiaza, după cele disputate sîmbătă şi duminică.

Întrecerea bărbaţilor constă în 11 runde şi reuneşte 113 şahişti, printre care şi de la cluburi timişene ca CS Studenţesc Medicina, CS AEM Luxten, CSŞ 1, CSM Lugoj, CS Mediator Giarmata Vii sau CS Sânandrei. Competiţia, atît la masculin cît şi la feminin, se va încheia duminică, pînă atunci fiind programată zilnic cîte o rundă, două în cazul bărbaţilor într-una dintre zile.

 

Acest articol a fost publicat în Şah, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = patruzeci doi

 


Ultimele articole din categoria Şah: