CSŞ1 Timişoara, opt locuri I și alte 16 clasări pe podium la ”Cupa Banatul” la lupte greco-romane

”Cupa Banatului” la lupte greco-romane a creat o atmosferă cu totul aparte prin prezența în întrecere a atîtor copii iar amfitrionii competiției au avut satisfacția ca luptătorii de la CSȘ 1 Timişoara să reușească prestații foarte bune, regăsite în cele 8 locuri I, 6 locuri secunde şi 10 locuri 3 obținute de elevii pregătiţi de profesorii Carol Both şi Sebastian Gavrilă.

Sâmbătă, sala de sport a grupării CSȘ 1 Timişoara, din Calea Torontalului, a găzduit Cupa Banatului la lupte greco-romane pentru sportivi din grupele de vîrstă 1999-2001, la care au participat peste 100 de concurenți din 7 localităţi. Iar luptele greco-romane timișene au fost bine reprezentate prin CSȘ 1 Timişoara, CSȘ Lugoj dar și ASC Dumbrăvița, mai participînd totodată oaspeții de la LPS Arad, CSS Caransebeş, CSS Glogovăţ și CS Turnu Severin.

Marius Ţiţirigă, Alin Gui, Cătălin Stoian, Angelo Wecmann, Adrian Gângu, Andrei Calotescu, Ştefan Popeţ, Alin Mutu, Daniel Nechita şi Mihai Oprea au ieșit cu toții în evidență pentru Clubul Sportiv Școlar numărul 1 Timișoara.

De menţionat că la lupte greco-romane se fac înscrieri în fiecare zi de la ora 17, la sala de sport a clubului CSȘ 1 Timişoara, din Calea Torontalului.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Exclusiv, Lupte greco-romane, Sport juvenil, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− patru = 5

 


Ultimele articole din categoria Exclusiv: