GALERIE FOTO. Brăneşti (Făget), gazdă de Naţional în motocros

Motocrosul s-a întors pe pantele Brăneştiului, localitate din sud-estul oraşului Făget, în partea deluros-muntoasă a judeţului Timiş, cu ocazia celei de-a patra etape a Campionatului Naţional Individual, derulată sub egida Federaţiei Române de Motociclism. A fost un week-end cu soare şi cu multă lume în audienţă, bucurîndu-se de revenirea cailor putere pe diferite categorii pe un circuit reinclus şi binevenit în calendarul competiţional.

Circuitul, sinuos şi spectaculos, a fost luat cu asalt vreme de două zile, în antrenamente libere, oficiale dar şi în încălziri şi întrecerile propriu-zise. Mai jos, cîteva poze (clic pe fotografii pentru mărirea clişeului), urmînd a reveni cu rezultate şi cîteva consideraţii.

În orice caz, spectatorii au luat cu asalt circuitul de la Brăneşti, care-cum, găsindu-şi poziţii cît mai avantajoase de a urmări spectaculoasele curse şi salturi. O revenire a motocrosului la poalele munţilor Poiana Ruscăi…

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto, Exclusiv, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la GALERIE FOTO. Brăneşti (Făget), gazdă de Naţional în motocros

  1. bogdan spune:

    Mai multe detalii va rugam. Daca tot ati fost acolo suntem curiosi de la ce a iesit boicotul pilotilor la clasele mari. Am auzit ca doar pilotul local Mihai Stoichescu s-a dat restul renuntatn din cauza prafului. Organizatorii nu si-au facut treaba sau pilotii au fost prea capriciosi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: