Galerie foto: CSS1 Timişoara câştigă „Memorialul Tică Cioară”

CSS1 Timişoara a participat în week-end cu un număr de 25 de sportivi şi a câştigat trofeul pus în joc pe apele râului Mureş, unde gazdele arădene au organizat tradiţionala regată de kaiac-canoe dotată cu trofeul „Memorialul Zaharia Tică Cioară”.

Alexandru Şalău s-a impus la canoe simplu, categoria juniori I, Laurentiu Pop la kaiak, juniori II, Denisa Lungu la kaiak, junioare II, cât şi în echipaj cu Adriana Katona, mai impunându-se dintre timişoreni şi George Seica, între cadeţi.

Competiţia a constat într-o verificare înaintea Cupei României, din 11-14 octombrie, pe apele lacului Bascov-Budeasa, în Argeş, cluburile aliniind la Arad formule noi sau modificate ale echipajelor. Au mai participat Sportul Studenţesc Bucureşti, Constructorul Hunedoara, CSS Turnu Măgurele, CSS Caracal, LTTL Orşova, Simared Baia Mare, CS Timişul Şag şi gazda CSS LPS Arad.

Delegaţia sportivilor de pe malurile Begăi a fost condusă de profesorul Zeno Lache, şef al catedrei de kaiak-canoe la CSS1 Timişoara. Iată câteva clişee de la competiţie…

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Kaiak-canoe, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 4 = unu

 


Ultimele articole din categoria Kaiak-canoe: