GALERIE FOTO. „Gala Campionilor motociclismului românesc”: Vlad Neaga (CS Dumbrăviţa), cel mai bun la Supermoto şi al doilea în topul general

Eveniment de bilanţ, la finele anului. Sâmbătă, 14 decembrie, sala Consiliului Judeţean Timiş a găzduit „Gala Campionilor motociclismului românesc”, un eveniment care a recompensat cei mai buni sportivi motociclişti ai anului 2013.

Vlad Neaga, sportiv al CS Dumbrăviţa, a obţinut în 2013 titlurile de vicecampion european la Supermoto S3, vicecampion est-european la Supermoto S3 şi vicecampion naţional la Supermoto SOpen. Punctele acumulate în cele 3 campionate l-au propulsat la finele acestui sezon drept cel mai bun sportiv la disciplina Supermoto şi al doilea sportiv în topul anului 2013.

Cei mai buni 10 motociclişti ai anului 2013 au fost:

  1. 1.    Emanuel Gyenes – enduro
  2. 2.    Vlad Neaga – supermoto
  3. 3.    Sorin Trisatru – supermoto
  4. 4.    Robert Tompa – motocross
  5. 5.    Ionel Pascotă – viteza
  6. 6.    Lucian Neaga – enduro
  7. 7.    Alexandru Garbacea – enduro
  8. 8.    Szilvester Marton – enduro
  9. 9.    Elek Andras – enduro
  10. 10.  Fănică Popa – dirt track.

Vă reamintim, ca incepand cu anul 2013, Vlad Neaga si-a facut trecerea la seniori, concurand in acest an competional la sectiunea SOpen din cadrul disciplinei Supermoto, secţiune cunoscuta ca fiind rezervata “profesionistilor”. In 2014, Vlad isi propune sa concureze si la etapa de Campionat Mondial de Supermoto care se va desfasura in data 18 mai la Arad.

http://www.supermotos1.com/news.php?id=231&idCat=101

Sîmbăta viitoare, în data de 21 decembrie 2013, va avea loc la Sofia (Bulgaria) decernarea premiilor din Campionatele European si Est-European, unde sportivul timişorean va urca din nou pe podium.

Imagini de la Gala Campionilor 2013, puteti viziona urmărind următorul link:

http://www.youtube.com/watch?v=wEzMgoicIQ0

 

 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: