GALERIE FOTO. Vlad Neaga (CS Dumbrăviţa), ca unic român la clasa S3, ţine să conserve locul 2 de la Arad şi în Bulgaria şi Slovenia

Vlad Neaga, pilotul CS Dumbrăviţa, a obţinut locul al II-lea la clasa S3 (250 CC) şi locul al III-lea la S-Open în Campionatul Naţional, concurînd cu aceeaşi motocicletă în week-end la Arad, în prima etapă a Campionatului European 2013 şi a Campionatului Est-European 2013 de supermoto.

Acest rezultat este unul foarte bun pentru sportivul de 13 ani, care a promovat, în acest an competiţional, de la categoria de Juniori la clasa S3 în Campionatul European si la S-Open în Campionatul Naţional. Pentru prima oara în cariera sa sportivă, el a concurat alături de nume sonore din supermoto-ul european şi naţional precum Angel Karanyotov, Alexander Georgiev sau Sorin Trăistaru.

Pe parcursul calificarilor de sîmbătă, Vlad a avut cel mai bun timp la Clasa S3, fiind devansat în ultimul tur de mult mai experimantul Stoimenov, din Bulgaria. Astfel, el a reuşit să-şi păstreze poziţia din calificări şi la sfîrşitul celor două manşe de concurs.

Sportivul de la CS Dumbrăviţa a lăsat o foarte bună impresie nu doar spectatorilor ci şi concurenţilor, fiind singurul român care a participat la această clasă. Obiectivul lui rămâne o clasare între primii 2 sportivi şi la următoarele 3 etape de Campionat European care se vor desfăşura în Bulgaria şi Slovenia.

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto, Sport juvenil, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: