Nemţii, primii la „Cupa Timişoara”, turneu internaţional de copii, cadeţi şi juniori

Cu participarea clubului german din Artern, în condiţiile în care Albatros Palermo n-a putut onora cu prezenţa, CSS1 Timişoara a găzduit în week-end o competiţie juvenilă reunind circa 85 de sportivi luptători, inclusiv de la CSS Jimbolia, CSM Reşiţa, CS Sânandrei, CSS Hunedoara şi clubul amfitrion.

Care timişoreni au obţinut mai multe locuri I, prin Mario Lătăianu (32 kg), Robert Szoke (38 kg), Dorin Dumitru (40 kg) şi Raul Moraru (60 kg), cu toţii la copii, respectiv Mădălina Ancuţa (30 kg), la fete. Categoria copiilor a admis luptători legitimaţi începînd de la generaţia 2001.

CSS1 s-a mai impus şi prin Raul Pop (63 kg) şi George Simon (100 kg), la juniori, timişenii de la CS Sânandrei cîştigînd şi ei două categorii, prin Alexandra Purcel, născută în 1996, la 62 kilograme, şi care a participat şi la C.E. din Polonia, în calitate de campioană a României la cadete, respectiv prin Ionuţ Pavel (34 kg).

Nemţii de la Artern, aliniind 16 sportivi, au ocupat locul I, cu 67 puncte, urmaţi fiind de CSS1 Timişoara – 62p, CSS Hunedoara – 53p, CSS Jimbolia – 48p, CS Sânandrei – 32p şi CSM Reşiţa, cu un lot mai restrîns, cu 22 puncte.

(Petre Brînduşan şi colegii săi, mereu instruind juniorii la CSS1)

„Concursul a fost o reuşită şi am căutat să îmbinăm utilul cu plăcutul, sportul cu recreerea, asigurînd un sejur de 8 zile invitaţilor din Artern. S-au arătat foarte interesaţi şi de a vizita zona noastră, de a ne afla obiceiurile şi tradiţiile, iar CSS1 Timişoara, CS Sânandrei şi CSS Jimbolia şi-au unit forţele pentru a le asigura o şedere agreabilă. Este vorba despre o reciprocitate, o întrajutorare sportivă dar şi cu repere culturale. Noi i-am ţinut la concurs în Timişoara, apoi clubul din Sânandrei s-a îngrijit de vizitarea zonei Orşova, cu excursii cu vaporaşul la Cazane şi Porţile de Fier, după care, de marţi, sunt în grija colegilor din Jimbolia”, ne-a explicat profesorul Petre Brînduşan.

Acest articol a fost publicat în Lupte, Sport juvenil, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Lupte: