Reprezentantele Campionatului Județean de minifotbal Alborz nu trec de faza grupelor în Cupa României. Urmează MAV Glissando, între campioane

AS WMT Giroc (foto), una dintre cîștigătoare în primele 3 ediții ale Cupei României la minifotbal, precum și Agma Tiucă, adică ocupantele locurilor 2 și 3 în Campionatul Județean ”Alborz” pe 2012-2013, nu s-au calificat din faza grupelor în optimile de finală ale celei de-a patra ediții a Cupei României, la Piatra Neamț. Iar campioana județeană MAV Glissando și-a aflat adversarele în grupa Turneului Campionilor…

Deși a înregistrat două victorii în Grupa E și a totalizat 6 puncte, cu care s-a clasat pe locul 2, AS WMT Giroc nu s-a regăsit între cele 3 formații din 13 ocupante ale pozițiilor secunde avînd cea mai bună linie de clasament, ratînd astfel calificarea în optimile unei competiții pe care o cîștiga în urmă cu două ediții.

Girocenii au trecut cu 4-2 de New Boys Vatra Dornei dar au cedat apoi cu 1-2 lui Cora Pantelimon, ajunsă între semifinalistele de azi-dimineață, încheind grupa cu un 4-3 cu Cariocas Sibiu.

Așadar 3 2 0 1 9-7 6 puncte pentru AS WMT Giroc, sponsorizată la competiția de sub Pietricica de JOMA, Horana și Primăria Giroc.

Agma Tiucă a încheiat ultima în Grupa D, a patra, cu 3 puncte, după ce pierdea la limită, 1-2 și 3-4 în fața gălățenelor Bronx și Perfect, și încheia întrecerea cu un succes, 3-2 cu Autoland Hosu.

Cupa României a aliniat la start în acest week-end 52 de formații reprezentînd toate județele țării, care au fost împărțite în 13 grupe preliminare, competiția programînd nu mai puțin decît 94 de partide, pe 5 terenuri omologate la standarde internaționale, denumite Ofsaid I și II, Play Arena I și II respectiv VIP.

Iar de la Piatra Neamț interesul timișorenilor se va polariza de joi spre Hunedoara, unde va fi găzduit Turneul Campionilor, reunind 20 de învingătoare ale întrecerilor județene de peste an. Conform tragerii la sorți, efectuată ieri, MAV Glissando Timișoara va evolua în Grupa D, ca și cap de serie, alături de AS Vispești 2010 Ploiești, Smart Baia Mare, ABC United București și Old School Football Arad. Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica în sferturile competiției din 4-7 iulie.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Reprezentantele Campionatului Județean de minifotbal Alborz nu trec de faza grupelor în Cupa României. Urmează MAV Glissando, între campioane

  1. pop spune:

    Dumnezeu nu doarme !!In campionat o echipa..acolo alta….rusine

  2. razvan spune:

    da de unde , ti se pare …
    sarbii au fost cumparati cu jde de milioane de euro din serbia acu 10 ani .
    nu au jucat niciodata la club as :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Futsal/Minifotbal: