Sita „Cupei de Iarnă” la Judeţ a cernut: din 28 au rămas opt

Cluburile de liga a cincea din Topolovăţu Mare, Ciacova, Foeni, Sâmpetru Mare şi Biled s-au alăturat celorlalte 3 deja calificate în faza următoare a „Cupei de Iarnă” la minifotbal pentru echipe din Campionatul Judeţean Timiş. Iată rezultatele şi ierarhiile grupelor de la Giarmata, Periam şi Gătaia, precum şi noutăţi din sânul a trei grupări de Judeţ, şi anume AS Murani, Plavi Delia precum şi Tricoul 1 Iunie, calificată la rîndul ei pentru sferturile din 16 februarie.

Duminică, 10 februarie, în trei localităţi din Timiş s-au disputat fazele din grupă pentru calificarea în sferturile de finală ale „Cupei de iarnă”, ediţia a XVI-a, rezervată echipelor din Campionatul Județean.

După ce am publicat rezultatele din 3 și 9 februarie, ale grupelor disputate în sala „Constantin Jude”, de unde s-au calificat echipele Unirea Cerneteaz, Tricoul 1 Iunie şi ASU Politehnica Timişoara, aceasta din urmă inclusiv cu Marchiş în componenţă, care a jucat bine la minifotbalul de sală dar afişînd oarecum aceeaşi atitudine petulantă, după ce a scăpat de excluderea din lot, fiind protejatul unor conducători alb-violeţi, acum vă prezentăm rezultatele din celelalte trei zone, consemnate astăzi, după cum urmează:

Zona Giarmata:

Orțișoara – Topolovățu Mare 1-3, Remetea Mare – Urseni 5-4, Topolovățu Mare – Urseni 4-1, Orțișoara – Remetea Mare 5-3, Remetea – Topolovâț 1-1, Urseni – Orțișoara 1-3.

Clasament: 1. Topolovăţu Mare 7 puncte, 2. Cocoșul Orțișoara 6p, 3. Remetea Mare 4p, 4. Timișul Urseni 0p.

Zona Gătaia:

Grupa A: Gătaia – Ciacova 1-3, Pădureni – Gataia 4-1, Ciacova – Pădureni 4-1.
Clasament: 1. Ciacova 6 puncte, 2. Pădureni 3p, 3. Gătaia 0p

Grupa B: Ghilad – Foeni 0-6, Banloc Ghilad 3-0, Foeni – Banloc 11-1.
Clasament: 1. Inter Foeni 6 puncte, 2. Banloc 3p, 3. Ghilad 0p.

Zona Periam:

Grupa A: Valcani – Cenad 2-0, Sâmpetru Mare – Valcani 5-3, Cenad – Sâmpetru Mare 3-9. Clasament: 1. Sâmpetru Mare 6 puncte, 2. Valcani 3p, 3. Cenad 0p.

Grupa B: Biled – Igriș 7-0, Periam – Biled 3-3, Igriș – Periam 1-6.
Clasament: 1. Voinţa Biled 4 puncte (golaveraj 10-3), 2. Periam 4p (9-4), 3. Igriș 0p (1-13)

În sferturile de finală s-au calificat echipele clasate pe primul loc în grupe, şi anume Topolovățu Mare, Ciacova, Foeni, Sâmpetru Mare și Biled.

Sferturile de finală se vor desfășura pe 16 februarie, probabil în sala de sport „Constantin Jude” din Timişoara. Vom reveni în timp util cu programul fazei următoare.

Pregătiri ale echipelor judeţene…

Tricoul 1 Iunie…

… A demarat pregătirile pe 26 ianuarie, în cartierul Plopi, cu şedinţe de pregătire fizică, cu aceeaşi conducere tehnică, alcătuită din antrenorul principal Ioan Neamţu, secundul Petre Ivaşcu, manager fiind Gheorghe Potra.

Primul joc amical l-a disputat cu Electrica, pe care a întrecut-o cu 5-0. A urmat turneul de sală dotat cu „Cupa de iarnă”, unde a reuşit să obțină maximul de victorii din grupa în care a făcut parte, calificându-se în sferturile de finală ale competiției.

Lotul de care dispune antrenorul este următorul: Jurcuţ – Bogdan Preda, Ovidiu Preda, Laszlo, Hărpăilă, Păunescu, Hartapuc, Motreanu, Gheorghevici, Enăchescu, Buda, Pop, Mateică, Ritter, Zoit, Angheluș, Pascu și Ionescu. Obiectivul echipei este clasarea în primele trei locuri și câștigarea „Cupei de iarnă”.

Plavii Delia Sâmpetru Mare…

Ocupanta locului secund în Seria I de Judeţ a început pregătirile pe 29 ianuarie în localitate, cu primul joc amical încheiat la egalitate, 3-3 cu Unirea Sânnicolau Mare, din liga a patra.

Cu același lot de jucători, antrenorul principal Marius Stanache se va baza şi în partea a doua a campionatului pe nucleul din toamnă, fiind totodată mulțumit de reîntoarcerea unor jucători care erau împrumutați la alte echipe: Dragan Bataneaț şi Galu, ambii de la Unirea, Cioacă (Periam) şi Nicolescu (LPS Banatul).

Plavii Delia a reușit calificarea în sferturile de finală ale „Cupei de iarnă”. Obiectivul echipei este promovarea în liga a patra, după cum a declarat directorul tehnic, Iosif Mânecan.

AS Murani…

Dan Dragan, vicepreşedintele clubului AS Murani (liga a cincea timişeană)

Echipa din Murani, care ocupa locul șase în seria a doua, a demarat pregătirile pe 29 ianuarie, la sala de sport din Giarmata, cu un nou antrenor principal, Marcel Badea, secundul său fiind antrenorul jucător și golgeterul echipei, Raul Costescu.

Președintele clubului este Brici Costel, vicepreședinte Dan Drăgan și organizator de competiții, Răzvan Lucuța. Lotul de jucători este foarte numeros: Flavius Morcan, Daniel Teofin, Raul Costescu, Cornel Ignat, Claudiu Pane, Alexandru Scăluș, Alin Morcan, Claudiu Cocea, Alin Halcea,  Adrian Temelie, Adrian Apintilieșa, Iulian Stănculeanu, Valentin Băcilă, Alexandru Cotogan, Răzvan Lucuța, Cristian Mateiu, Dean Toma, Alexandru Argatu, Mario Ardelean, Cosmin Pop și Marius Ile.

Pregătirile vor continua în localitate, la baza sportivă, cu meciuri de verificare împotriva unor echipe ca Giarmata Vii, Nerău, Sacoșu Turcesc, iar pe 24 februarie cu meciul de Cupa României, împotriva divizionarei D din Chişoda.

Obiectivul echipei este clasarea în primele 5 la sfârșitul campionatului.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Futsal/Minifotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 4 =

 


Alte articole legate de acest subiect: