Allianz-Țiriac și Comitetul Paralimpic Român își unesc forțele pentru susținerea sportivilor

Allianz-Țiriac Asigurări, reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume, a devenit asigurătorul oficial al sportivilor paralimpici, după ce a semnat un parteneriat cu Comitetul Paralimpic Român.

Inițiativa se aliniază la valorile și strategia Allianz-Țiriac și completează proiectele de susținere a performanței sportive în derulare, printre care se numără parteneriatul cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR). La nivel global grupul Allianz sprijină printr-un parteneriat strategic, pe termen lung, mișcările olimpice și paralimpice.

“Sportivii paralimpici sunt exemple pentru fiecare dintre noi, ne demonstrează că orice barieră poate fi depășită cu voință, consecvență și că fiecare dintre noi poate atinge performanța cu atitudinea potrivită. Au toată admirația și atenția noastră și le suntem alături, pentru că eforturile lor merită să fie mai mult cunoscute. Suntem pregătiți să construim împreună un parteneriat de durată pentru un viitor mai bun și incluziv”, a declarat Virgil Șoncutean, CEO al Allianz-Țiriac.

În cadrul Comitetului Paralimpic Român sunt afiliate 38 de structuri sportive ce formează o echipă de 277 de atleți activi competițional la 14 discipline sportive adaptate.

În calitate de asigurător oficial, Allianz-Țiriac va pune la dispoziția sportivilor paralimpici și antrenorilor lor produse ce acoperă cheltuielile medicale pentru călătorii în străinătate, dar și asigurări auto (RCA și Casco).  

„Comitetul Paralimpic Român este încântat să anunțe semnarea unui parteneriat cu Allianz-Țiriac pentru acoperirea tuturor costurilor cu asigurările necesare sportivilor și echipelor paralimpice pentru participarea la competițiile internaționale. Mulțumim pentru susținere și suntem încrezători că acesta este doar începutul unei călătorii frumoase împreună”, a declarat Sally Wood Lamont, președintele Comitetului Paralimpic Român.

În următoarele luni sportivii noștri paralimpici vor participa la competiții foarte importante, precum Campionatul European Para Tir cu Arc, Campionatul European de Fotbal pentru Nevăzători, Campionatul European de Para Triatlon, Campionatul Mondial de Para Tenis de Masa și Judo pentru Nevăzători, Jocurile Paralimpice Europene de Tineret – Para Atletism, Para Tenis de masa, Para Înot.

Despre Allianz-Ţiriac Asigurări

Allianz-Ţiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare şi asigurări şi cel mai valoros brand de asigurări din lume, potrivit celei mai recente evaluări Interbrand. În România, compania se bucură de stabilitate financiară şi de încrederea clienţilor de peste 27 de ani. Rolul nostru este să fim alături de oameni, să le arătam cum să îşi gestioneze neprevăzutul din viaţa lor şi să îi îndrumăm, astfel încât să-şi poată păstra şi îmbunătăţi calitatea vieţii, a comunităţilor din care fac parte sau a afacerii.

Despre Comitetul Național Paralimpic

Comitetul Naţional Paralimpic este dedicat promovării şi progresului mişcării paralimpice din România. Principalele sale obiective sunt promovarea sportului paralimpic fără nicio discriminare în România, pentru a oferi o lume mai bună persoanelor cu dizabilităţi sau dezavantajate; creşterea nivelului de conştientizare a mişcării paralimpice în România, asigurarea şanselor şi sprijinului financiar egal între sportivii cu dizabilităţi şi cei fără dizabilităţi. Organizația încurajează tinerii cu dizabilităţi de a practica un sport şi popularizează sportul paralimpic ca provocare, motivaţie şi mod de integrare socială.

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Tir și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + opt =

 


Ultimele articole din categoria Tir: