ACS Agroland, al doilea succes cu 3:1 la turneul final al Diviziei Juniori, fie și după irosirea a 3 mingi de meci

Timișorencele de la ACS Agroland au irosit astăzi după prânz 3 mingi de meci în primul duel din zona valorică 5-8 a turneului final al Campionatului Național FRV de volei feminin pentru junioare ”mari”, dar tot au obținut destul de concludent al doilea triumf cu 3:1 în cele deja 4 apariții în 4 zile sub poalele Tâmpei, alternând astfel eșecurile cu victoriile.

ACS Agroland, a doua victorie la rând acasă!

ACS Agroland: două succese în 4 jocuri la turneul final de junioare mari

Ieșită aseară din lupta pentru medalii, după un 0:3 cu CS Dinamo Romprest, ”Agroland” a oferit astăzi cât mai multe minute de joc tuturor componentelor lotului deplasat la turneul final al categoriei 1996-1997, dintre care doar 3 din aceste generații iar restul mai mici, dar chiar și așa s-a impus concludent în fața celor de la Colegiul Național Nicolae Titulescu din Craiova, învinse pe linie cu 0:3 în cele 3 apariții din celălalt patrulater al finalelor de la Brașov.

Iar doar niște gafe inerente fragedelor vârste au prelungit partida de la ora 12, încheiată în Sala ”Dumitru Popescu Colibași” cu doar 41 de puncte risipite de învingătoare în seturile câștigătoare: 3:1 (25:17, 25:8, 24:26, 25:16).

Meciul a durat 95 de minute după ce, la 2:0 la seturi și 24:21 în setul III, bănățencele au mai avut un mai mic blocaj reamintind de masivul 23:13 la 23:25 din jocul de joi cu vâlcencele, adjudecat tot cu 3:1, și au cedat cu 24:26. N-a mai fost cazul și în setul patru, victorios…

În consecință, o ultimă apariție înainte de vacanță, duminică de la ora 11, pentru locul 5 în Divizia Juniori a voleiului feminin românesc, în anul de debut în competiție. Oponente, cele de la CS SLEN 90 Cernavodă, câștigătoare cu 3:0 cu CET Govora CNMB Râmnicu Vâlcea, în celălalt meci în cruciș din grupa valorică 5-8, între ocupante ale locurilor 3 și 4 în seriile preliminarii de miercuri până vineri.

Antrenorii Jitaru și Avrămoiu au apelat și astăzi la același sextet de bază, utilizând apoi și toate rezervele.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Juniori, Volei și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 8 = zero

 


Ultimele articole din categoria Juniori: