ACS Agroland Timișoara cedează pe malul Oltului după o oră și jumătate

ACS Agroland Timișoara a pierdut tot cu 3:1 și cea de-a doua deplasare în afara capitalei Banatului de la lansarea secund-divizionarei de volei feminin pe scena Diviziei A2 Vest, foarte tânăra garnitură pregătită de Dan Mihai Jitaru egalând la seturi dar pierzându-l la mare luptă pe cel de-al treilea al meciului din etapa a IV-a de campionat, disputat în sala Colegiului Național ”Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea.

ACS Agroland Timișoara

 

Învingătoare sâmbăta trecută în derby-ul local cu CS Universitar Politehnica, disputat în sala ”Profesor Mircea Albu” și considerat a fi în deplasare, junioarele în alb-roșu s-au înclinat astăzi gazdei CET Govora CNMB Râmnicu Vâlcea cu 25:19, 18:25, 25:22, 25:23, după 91 de minute de joc, în care regățencele au smuls 93 de puncte iar voleibalistele de pe Bega, 89. Tot cu 3:1 a pierdut astăzi în deplasare și cealaltă secund-divizionară a Timișoarei, CS Universitar Politehnica, la Baia Mare, joc pe marginea căruia vom reveni în timp util cu succinte detalii.

Setul III s-a dovedit a fi de cotitură, oponentele mergând cap la cap, punct cu punct până la 21, după care ACS Agroland a greșit copilărește mai multe mingi, inclusiv serviciul, ceea ce le-a desprins pe vâlcence.

ACS Agroland pierdea cu 3:1 și în runda inaugurală, la CSU CNUE Medicina Târgu Mureș.

”Gazdele au început mai bine, dar și sportivele noastre și-au dat drumul ușor-ușor la joc după ce s-au acomodat cu terenul, însă nu le-am mai prins în primul set. Pe cel de-al doilea l-am început însă foarte bine, am condus cu 6-7 puncte, și l-am câștigat. Setul III a fost psihologic, acolo s-a jucat meciul”, a explicat profesorul Dan Jitaru, care a mers pe mâna lui Bartha, Galiț, Ordean, Vasilică (Orlandea), Melniciuc, Ungureanu și Mitrică – libero, pe bancă rămânând Păiușan, Costi, Niță și Bolea. Au fost cooptate în deplasare și Gliga respectiv Constantineanu, revenită după o intervenție chirurgicală cardiac la București, și care este vizată pentru debutul pe 7 decembrie, în Divizia Cadeți, contra concitadinei CSȘ Bega.

Acest meci a contat pentru penultima etapă în turul Diviziei feminine A2Vest, ACS Agroland urmând a juca sâmbăta viitoare în închiderea cuplajului voleibalistic din sala Universității, acasă cu CNE CSȘ2 Baia Mare, în cadrul rundei a V-a.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 3 = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Volei: