ACTUALIZARE. CSM Lugoj, doar cîteva ore pe 7, finalmente pe 8: în play-off cu Dinamo, pe 9, 13 şi 17 martie

Deşi învinsă la prînz acasă, 2:3 cu Ştiinţa Bacău, CSM Lugoj a mai luat un punct în ultima etapă a returului ligii feminine de volei, cu care urca provizoriu pe 7, după cum consemnam în cronica de la acea oră. Pe seară, la Piatra Neamţ, V.C. Unic a trecut cu 3:0 de CSM Bucureşti, recăpătîndu-şi penultimul loc în play-off, ceea ce le trimite pînă la urmă pe timişence într-un duel cu liderul Dinamo Romprest, pe 9, 13 şi eventual 17 martie, cu primul joc în Ilfov, week-end-ul viitor. Dar iată programul complet al alb-albastrelor în play-off…

Fără obiectiv sub Pietricica, unde a mers deja cu locul 4 în buzunar, CSM Bucureşti a cedat Unicului cu 3:0, pe seturi la 12, 21 şi 22. De unde şi revenirea lugojencelor pe opt.

Fără doar şi poate, conform şi realistei remarci a antrenorului bucureştean al lugojencelor, Bogdan Paul, cel mai important este că CSM s-a calificat în faza play-off a elitei, şi nu atît cu ce adversar va da piept în săptămînile următoare. E vorba pînă la urmă tot de CS Dinamo Romprest, cum se prefigura înaintea acestei ultime runde de astăzi, restul perechilor din sferturi sunînd astfel: Tomis Constanţa – Unic Piatra Neamţ, Ştiinţa Bacău – CSU Medicina Târgu Mureş şi CSM Bucureşti – CS Volei Alba Blaj.

CSM Lugoj se pregăteşte aşadar pentru sîmbăta viitoare de o primă deplasare în disputa dintre locurile 1 şi 8 din faza I a întrecerii play-off, la CS Dinamo Romprest Bucureşti, lider în faţa căruia va pleca la drum cu şansa a doua şi cu posibilitatea de a întîlni ulterior, în faza a II-a, învinsa disputei dintre ocupantele locurilor 4 şi 5, CSM Bucureşti şi CS Volei Alba Blaj, pentru un loc sub soarele poziţiilor finale 5-6 în A1.

Datele de disputare ale fazei I din play-off sunt 9, 13 şi 17 martie, adică la o săptămînă distanţă, cu specificaţia că primul joc va fi în condiţii de deplasare pentru CSM dar şi că lugojencele au trecut în acest an, cu 3:0, acasă, de dinamoviste.

Datele de disputare ale fazei a doua din play-off, în care cel mai probabil, dacă nu va da marea lovitură, CSM o va întîlni pe învinsa duelului CSM Bucureşti – Alba Blaj, sunt 23, 27 şi 31 martie, iar cele din faza a treia, cînd timişencele vor lupta fie pentru locurile 5-6, fie pentru 7-8, vor fi 6/8, 13/15 şi 17/20 aprilie.

CSM Lugoj a pierdut azi la limită, 2:3, în componenţa Diana Balintoni, Ivana Radonjic, Ionela Canea, Ioana Vasinca, Dana Lupescu, Laura Lungu şi Andreea Ispas (libero), mai jucînd Cramen Grama, Veronica Lupaşcu şi Katarina Jovanovic, în vreme ce Florin Grapă, antrenor al Ştiinţei, a apelat la Ştiinţa: Kim Staelens, Mihaela Herlea, Emilce Sosa, Alexandra Sobo, Denisa Rogojinaru, Roxana Iosef şi Lucia Gaido (libero). Au mai jucat: Sabina Miclea-Grigoruţă, Ramona Breban şi Crina Bălţatu.

Acest articol a fost publicat în Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 0

 


Ultimele articole din categoria Timişene: