„Albastrele” Timişului, 2:2 şi 2:1 la seturi cu Swietelsky în „dubla” amicală de la Bekescsaba. Urmează „Cupa CSM Lugoj”

CSM Lugoj a completat sâmbătă seară şi duminică după-amiază apariţiile în Ungaria în „triunghiularul” de la Bekescsaba, de fapt ultimele repetiţii pe teren advers înaintea primelor jocuri oficiale tocmai în deplasare ale noului sezon, la Blaj în Supercupa României şi la Piteşti în etapa I a noului campionat al Diviziei A1. Iar după ce vineri „albastrele” bănăţence au trecut cu 3:0 de Fatum Nyiregyhaza, pentru „dubla” cu gazda Swietelsky s-a convenit în privinţa disputării a 4 seturi în prima întâlnire şi a doar 3 peste nici 24 de ore. 

Voleibalistele prim-divizionare ale Timişului, duble deţinătoare la zi de trofee, al Cupei României şi Supercupei, plus medaliate cu bronz ale ultimei ediţii a elitei Campionatului Naţional de senioare al FRV, totodată finaliste ale cupei europene numărul 3 CEV Challenge Cup, au finalizat verificările prin jocuri în condiţii de deplasare ale pregătirilor de vară, testându-se cu alte două apariţii în completarea unui şir de 3 meciuri în 3 zile în Ungaria prin a se înălţa la fileu în faţa localnicelor din Bekescsaba, grupare cu apariţii şi aceasta în cupele europene. 

Iar meciul de sâmbătă seară, convenit a se disputa în 4 seturi, a avut scorurile 22:25, 25:21, 23:25 şi 30:28, seturi aşadar strânse şi foarte strânse, adjudecate câte două fiecare de bănăţence respectiv maghiare, duminică impunându-se CSM Lugoj cu 2:1 în ceea ce s-a căzut de acord în prealabil a fi o dispută mai scurtă, de 3 seturi, 25:16, 25:11 şi 17:25.

Ugljesa Segrt a rulat tot lotul valid, excepţie făcând Aliona Martiniuc, care a întâmpinat probleme medicale, iar antrenorul sârb al ocupantelor podiumului Diviziei A1 mizează acum pe disponibilitatea tuturor componentelor din efectiv cu ocazia tradiţionalei „Cupa CSM Lugoj” din weekend-ul următor, rodaj final înaintea noului sezon competiţional.

A cărui etapă I de campionat e prezentată pe coloana datelor tehnice a secţiunii Volei, iar tot acolo şi runda de debut în Liga 1 Masculin.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = doi

 


Ultimele articole din categoria Volei: