Astăzi în finala de la Klek, cu campioana Muntenegrului, mâine în propria sală, la debutul oficial în 2014/15: CSM Lugoj – CSM Satu Mare, în Cupa României

Voleibalistele de la CSM Lugoj dispută astăzi al treilea joc în 3 zile pe tărâm sârbesc, în finala unui turneu internaţional, pregătind astfel din plin debutul oficial în noul sezon, programat sâmbătă de la ora 18,30 în sala “Ion Kunst Ghermănescu”, contra nou-promovatelor de la CSM Satu Mare, în manşa I a optimilor Cupei României.

CSM Lugoj debutează oficial în 2014-2015 sâmbătă 4 octombrie, de la ora 18,30, acasă, contra lui CSM satu Mare, în Cupa României

 

 

Lugojencele trag tare pentru un debut cât mai bun în noua stagiune a campionatului Diviziei A1, programat tot acasă, pe 15 octombrie, la mijlocul săptămânii, cu noua grupare a fostului lor antrenor Bogdan Paul, şi anume “Medicina” Târgu Mureş, duel urmat deja pe 18 octombrie de deplasarea la “U” Cluj.

La un asemenea start intens, şi o pregătire pe măsură, iar după turneele internaţionale în weekenduri succesive, la Bekescsaba respectiv pe teren propriu, care a şi fost adjudecat, alb-albastrele câştigând “Cupa CSM Lugoj”, fetele de la fileu au răspuns în reciprocitate şi invitaţiei celor din Klek, în ţara noului lor antrenor, Valerijan Luka.

Unde au mai pus lucruri la punct începând de miercuri, în jocul cu Proleter Zrenjanin, pierdut cu 3 :1, pe seturi la 23, 23, 18 :25 şi la 22, continuând joi, cu o victorie în 5 seturi contra celor de la O.K. Beograd, 23:25, 25:20, 25:18, 23:25, 15:9, după ce erau iniţial conduse şi apoi egalate la seturi.

CSM Lugoj a început ieri în componenţa Denisa Viloiu, Ionela Canea, Laura Lungu, Olga Krasteva, Krista DeGeest, Yanita Nikolova, libero – Ivana Milanovic, şi au mai jucat Irina Andreica, Jasmina Petromăneanţ şi Gabriela Bălae.
Astăzi, în finala turneului de la Klek, CSM Lugoj va da piept cu Luka Bar, din Muntenegru, după ce campioana micuţului stat s-a impus ieri cu 3-2 în duelul cu gazda OK Klek.

Jocul cu sătmărencele va fi dublat de revanşa din 10 octombrie, vinerea viitoare, în nord-vestul ţării, nou-promovata conturându-se pe scheletul productivei pepiniere a lui ADEP Satu Mare, multiplă medaliată în ultimele sezoane la nivel juvenil.

Miza duelului de Cupa României este calificarea în sferturile competiţiei, din 10 ianuarie şi 18 februarie 2015, în care învingătoarea o va întâlni pe Medicina Târgu Mureş, în primul meci în Ardeal. Conform tradiţiei, sistemul competiţional al întrecerii knock-out prevede această fază eliminatorie, de care CSM Târgovişte a trecut deja cu un dublu 3:0 de Unic Piatra Neamţ, cele 4 calificate întâlnindu-le apoi, pentru intrarea în Final 4, pe primele 4 clasate în trecuta ediţie de campionat, şi anume Ştiinţa Bacău, Dinamo, Volei Alba Blaj şi Medicina.

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = unu

 


Ultimele articole din categoria Volei: