Baraje de promovare! CSU Poli începe la Ploiești cu U Cluj, ACS Agroland joacă vineri și sâmbătă

Secund divizionarele timișorene de volei și-au aflat în această seară, cu ocazia ședințelor tehnice, programul de disputare al meciurilor în cadrul turneelor finale de promovare în elita Divizia A1.

10542077_307564489436610_3296998682345974_o

ACS Agroland Timișoara, deplasată de ieri seară la cușetă spre Iași, va evolua atât vineri cât și sâmbătă de la ora 18, în ceea ce vor fi și primele două întâlniri ale barajului triunghiular feminin de accedere în elita fetelor. Vineri, cu gazda CS Știința Miroslava Iași, iar sâmbătă cu Rapid București, primele două clasate, în ordine inversă în raport cu enumerarea lor, la finele turneului play-off al Seriei A2 Est.

Duminică la ora 11 va avea loc ultima întâlnire a turneului, între CS Știința Miroslava și Rapid, miza fiind prinderea primelor două locuri, de promovare în elită.

Tot vineri, și la aceeași oră, 18, va debuta și în al patrulea baraj de promovare în elită din ultimii 5 ani și CS Universitar Politehnica Timișoara, garnitura masculină a voleiului de pe Bega, prezentă în ediția 2011/12 în elita A1. Galben-albaștrii vor avea primul meci tocmai cu principalii rivali din Seria A2 Vest, CS U Cluj, o fostă prim-divizionară în ediția trecută, jocul putând fi chiar decisiv pentru prinderea celui de-al doilea loc de promovare.

sustinem-universitatea-timisoara

 

Întâlnirea inaugurală a turneului va avea loc însă de la ora 16, între gazda ”Tricolorul” Ploiești, care încheia pe scut, ca și timișorenii, precedentul baraj de promovare, de la Caransebeș, din primăvara lui 2014, și CSM Suceava.

Sâmbătă, ”universitarii” de pe Bega vor juca de la ora 16 cu gazdele din Ploiești, iar de la ora 18 se va disputa CSM Suceava – CS U Cluj.

În fine, duminică la ora 10 va avea loc ultima apariție a elevilor profesorului Sorin Grădinaru, cu CSM Suceava, după care, de la 12, se va juca Tricolorul Ploiești – CS U Cluj.

Lotul deplasat de CS U ”Poli” în Prahova este următorul: 1. Reitmayer, 2. Mircea Roșu, 3. Călin, 4. Bădiceanu – cpt., 6. Moica, 7. Balint, 10. Toma, 11. Marius Roșu, 15. Bălulescu, 16. Dincă, 17. Damian, 18. Vîrlan.

Timișorenii se aliniază așadar la barajul de promovare în frunte cu un căpitan în vârstă de 18 ani, aflat la absolvirea junioratului, în persoana lui Lucian Bădiceanu.

Primele două clasate vor accede în Divizia A1, atât la masculin cât și la feminin.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 2 =

 


Ultimele articole din categoria Volei: