Cadetele României, conduse de Bogdan Paul (antrenor CSM Lugoj) și timișoreanul Ciprian Dîrnescu, încheie cu două succese Balcaniada din Turcia

Reprezentativa de cadete a României, la timonă cu antrenorul principal al prim-divizionarei CSM Lugoj, Bogdan Paul, secondat de timișoreanul Ciprian Dîrnescu, a dres busuiocul în ultimele două zile ale Balcaniadei de la Tekirdag, din Turcia, unde, dispunînd ieri de Republica Moldova iar astăzi de Bulgaria, cu 3:0, a evitat ultimele două locuri în ierarhia finală a celor 7 selecționate.

Iar finala va fi disputată diseară de învingătoarele României în primele două zile, Turcia și Grecia.

Elevele antrenate de profesorii Paul (primul din stînga, în rîndul de sus; sursa foto: www.balkanvolleyball.org) și Dîrnescu, avîndu-l în staff pe preparatorul fizic Vasile Canea, de la CSM Lugoj, au trecut astăzi de bulgăroaice, pe seturi la 23, 18 și 19, încheind astfel pe locul 5. Româncele dispuneau ieri și de moldovence, cu 3:1, pe seturi 25:17, 16:25, 25:15, 25:21, în partida pentru evitarea ultimei poziții în clasamentul final, după ce la finele meciurilor din grupă alcătuiau unica reprezentativă fără meci cîștigat la Balcaniadă.

În prealabil, România ceda cu 3:1 gazdei Turcia, pe seturi 21:25, 17:25, 25:21, 18:25, iar apoi la zero Greciei, pe seturi la 14, 23 și 14, încheind a treia și ultima în Grupa B. Lotul cadetelor a inclus și două tinere lansate de voleiul feminin timișorean, la CSȘ Bega, și anume Jasmina Elena Petromăneanț, din generația 1996, respectiv Laura Molnar, din 1997.

Serbia și Muntenegru se întîlnesc în finala mică iar Turcia și Grecia își vor disputa finala Balcaniadei de volei cadete.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 10

 


Ultimele articole din categoria Juniori: