Cadeţii Vîrlan şi Bădiceanu, medalii pe plaja mării şi la juniori

Voleibaliştii timişeni au adăugat medaliilor obţinute în cadrul întrecerii inaugurale a ediţiei din acest an a Campionatului Naţional de volei pe plajă, cea a Cadeţilor, obţinînd alte clasări pe podium atît la Juniori cît şi la Seniori, iar în cazul lui Lucian Bădiceanu şi Robert Vîrlan, finalişti cu CSS Bega Timişoara ai Campionatului Naţional de volei Divizia Cadeţi 2012, fiind vorba de onoruri la două categorii de vîrstă ale competiţiei estivale, după cum consemnează www.voleibanat.wordpress.com.

Astfel, cadeţii antrenaţi la clubul sportiv şcolar timişorean de profesorul Dan Mihai Jitaru, dar concurînd în întrecerile de volei pe plajă sub stindardul lui CSU Reşiţa, au disputat finala Campionatului Naţional de juniori, devenind vicecampioni naţionali, după ce tot în cursul săptămînii trecute urcau pe podium şi la nivelul lor de vîrstă, cel al cadeţilor. Totodată, Maria Matei şi Cătălina Bosuioc, evoluînd pentru CSŞ Lugoj, din a cărei pepinieră erau cooptate în lotul prim-divizionarei de senioare CSM Lugoj, au obţinut la rîndul lor argintul la nivel naţional în înrecerile de volei pe plajă de la Constanţa.

Lavinia Tătăran, legitimată la CSM Timişoara, făcînd pereche cu Ionela Vlad (CSU Reşiţa), a devenit vicecampioană naţională de senioare.

„Pot să spun că nivelul competiţiei a fost unul ridicat; gîndiţi-vă numai că la fiecare categorie de vîrstă au fost înscrise cel puţin 20 de echipe. Mă bucur că sportivii mei au obţinut rezultate atît de bune”, a spus Dan Mihai Jitaru, antrenor al voleibaliştilor pe plajă de la CSM Timişoara şi CSU Reşiţa, pentru www.voleibanat.wordpress.com, care a consemnat şi spusele profesorului Dorin Horvath, antrenor al perechii vicecampioane de la CSŞ Lugoj: ”Elevele mele au avut un parcurs bun. Din păcate, în finală a apărut un blocaj şi, deşi au început bine, au pierdut partida. Vântul a fost destul de puternic, dar nu mai putem da timpul înapoi. Sunt mulțumit dar în acelaşi timp trist, pentru că nu am reuşit să cîştigăm titlul naţional”.

Acest articol a fost publicat în Juniori, Sport juvenil, Timişene, Volei și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Juniori: