Calificare pentru UVT Agroland la turneul de promovare

UVT Agroland s-a calificat duminică la turneul de promovare în Divizia A1 de volei feminin, după ce a învins cu 3:0 pe CSU Oradea. Această victorie asigură prezența clubului bănățean la turneul final din perioada 6-8 mai, alături de concitadina CSU Politehnica Timișoara, calificată de sâmbătă, înainte de termen, prin două succese cu 3:0.
121

Cu o echipă fragmentată de selecțiile la lotul național, UVT Agroland a înregistrat două victorii și o înfrângere la turneul play-off desfășurat la Timișoara în acest final de săptămână, rezultate care permite continuarea luptei pentru îndeplinirea obiectivului principal, și anume, promovarea în primul eșalon voleibalistic.

Mă bucur că am reușit să accedem în ultima fază a competiției. Important este ce se va întâmpla de acum înainte. Vom participa și noi la licitație pentru organizarea turneului, însă ce contează este să jucăm bine, indiferent unde se vor desfășura jocurile. Trebuie să fim buni și să promovăm”, a spus Horia Cardoș, președinte UVT Agroland Timișoara.

Aceasta este a doua calificare consecutivă a echipei timișorene la turneul de promovare, după cea de anul trecut. Alături de UVT Agroland, a reușit accederea în ultima fază a competiției și CSU Politehnica, care a câştigat toate cele 3 partide disputate, obţinând un total de 8 puncte, cu setaverajul 9:2. UVT Agroland, cu setaveraj 6:5, şi CSU Medicina CSŞ Târgu Mureş (setaveraj 7:6) au acumulat câte 5 puncte în turneul timişorean din Sala „Profesor Mircea Albu” iar bihorencele, nici unul.

Iată rezultatele tuturor meciurilor desfășurate la Timișoara în acest final de săptămână, în cadrul celui de-al doilea turneu play-off:

Vineri:
UVT Agroland – CSU Medicina Târgu-Mureș 3 – 2
CSU Poli – CSU Oradea 3 – 0

Sâmbătă:
UVT Agroland – CSU Poli 0 – 3
CSU Medicina Târgu-Mureș – CSU Oradea 3 – 0

Duminică:
UVT Agroland – CSU Oradea 3 – 0
CSU Poli – Medicina Târgu-Mureș 3 – 2.

Așadar, calificare la turneul de promovare pentru formațiile timișorene CSU Politehnica şi UVT Agroland. Vă reamintim, CSU Medicina nu a avut drept de accedere în ultima fază a competiției, fiind formația satelit a prim-divizionarei din Târgu-Mureș. La turneul final, Poli și Agroland vor întâlni SCM Pitești și CSU Galați.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: