Codașa CSU UV Timișoara, învinsă drastic la Dej

CS Unirea Dej este una dintre cele două echipe în fața căreia codașa fără victorie CSU UV Timișoara a smuls câte un set în înfrângerile pe linie din acest campionat, în ultima decadă din octombrie 2021, în etapa a III-a din Divizia A1 de volei masculin, după care bănățenii pierdeau tot acasă cu 1:3 și în runda a V-a în fața clujenilor, dar astăzi de la ora 17 au suferit și al nouălea eșec consecutiv cu 3:0 în întrecerea elitei, în returul de la Dej, din cadrul unei reuniuni intermediare în campionat.

CS Unirea Dej nu este printre grupările răsărite ale elitei băieților, a noua în clasament, așadar în ultima treime a ierarhiei, cu 9 înfrângeri în primele 13 etape, doar CS U Cluj, CS Rapid și timișorenii având mai multe insuccese, însă a fost suficient de puternică pentru a-și adjudeca și astăzi alte 3 puncte în fața Cenușăresei de pe Bega, aliniată în Ardeal cu numai 10 voleibaliști. Acti de prezență din partea grupării ”universitare” galben-albastră, de căruța elitei interne la fileul băieților.

Dejenii s-au impus după doar 63 de minute de joc efectiv cu 3:0, pe seturi 25:12, 25:13, 25:22, înregistrând primul succes în 2022, în urma unui eșec pe teren propriu în duelul județean cu CS U Cluj, cu 2:3, și al celui cu 3:0 în București la Olimpia Titanii. 

Care a trecut clar în această după-amiază într-un duel bucureștean de CSU Știința, cu 3:0, ”universitarii” din capitală urmând a fi vizitatori ai bănățenilor sâmbătă de la 12:30 în etapa a XV-a, a patra dintre cele 11 ale returului. 

Rezultatele intermediarei și programul viitor, pe coloana clasamentelor secțiunii Volei.

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Volei: