Continental și Alternative, victorii la zero la căderea de cortină

Campionatul Municipal Timișoara de volei și-a încheiat joi seară reprezentațiile din acest an cu al doilea rezultat de 3:0 consemnat în cadrul etapei a VI-a și penultima a turului întrecerii reunind opt formații la start. S-au disputat astfel 22 de partide de la debutul programat în 14 noiembrie, din totalul de 24 incluse în programul pe 2016, restanțele găzduite de Timișoara și Gugulanii Caransebeș cu Alternative Flying Steps urmând să aibă loc în 2017. Până atunci, câteva ultime detalii iar pe coloana dreaptă a secțiunii volei, ultimele rezultate tehnice și ierarhia la zi…

Runda a șasea a început luni seară în sala de sport a Școlii Generale numărul 30 prin jocul Continental – UMF Timișoara, adjudecat de formația mai bine clasată printr-un 3:0 în dauna dublei campioane la zi a întrecerii. Pe seturi a fost 25:22, 25:17 și 25:21, MVP a fost desemnat Florin Roiban, centrul celor de la Continental, iar arbitri au fost Beatrice Galiț și Lucian Bădiceanu.

Runda a continuat marți seară cu victoria echipei Timișoara în 4 seturi în fața celor de la UVT, în sala de sport a Universității de Vest din zona Popa Șapcă. Astfel, mai mult de jumătate din întâlnirile programate în această toamnă în noua ediție a turneului municipal de volei amator, și anume 12 din totalul de 22 de partide, s-au încheiat cu scoruri de 3:1, la polul opus consemnându-se cele cu 3:2, numai trei.

UVT – Timișoara a fost 1:3, pe seturi 16:25, 25:20, 18:25, 13:25, iar MVP Beatrice Galiț, de la învingători, arbitri fiind Marius Roșu și Lucian Bădiceanu. Timișoara a strâns astfel 9 puncte, cu un meci mai puțin disputat, menținându-se în prima jumătate a ierarhiei.

În fine, după ce meciul de miercuri dintre Gugulanii și Alternative Flying Steps, programat la Caransebeș, a fost amânat datorită lipsei de jucători în efectivul timișorenilor, cortina peste întâlnirile din 2016 ale celei de-a patra ediții a campionatului a fost coborâtă aseară prin disputarea celui de-al treilea meci din etapa a 6-a, în sala Colegiului Tehnic ”Regele Ferdinand I”, unde, de la ora 21,15, CS Alternative a dispus de Politehnica Timișoara cu 3:0, pe seturi 25:11, 25:13, 25:19, triumf prin care ”cățărătorii” au comprimat handicapul de puncte pe podiumul clasamentului față de ocupantele primelor două poziții.

Cel de-al șaptelea meci încheiat cu 3:0 în noul campionat a fost arbitrat de Marius Roșu și Beatrice Galiț iar MVP a fost desemnată Jasmina Petromăneanț, secund al celor de la Politehnica Timișoara.

Campionatul se reia cu meciul inaugural al celei de-a șaptea runde, ultima a turului, în 9 ianuarie de la ora 20, în sala din Piața Eftimie Murgu, UMF – UVT. Rezultatele și ierarhia, pe coloana dreaptă.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Volei și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Volei: